Честваме Деня на йогата с поздрав към слънцето

С асани от йогата, които представляват поздрав към слънцето, пловдивчани ще дадат старт на честването на Международния ден на йога на 21 юни. Началото е в 7 часа край Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина.

Програмата под тепетата се организира от Пловдивски културен институт съвместно с Индологическа фондация "Изток-Запад", Фондация “Изкуството да живееш“, Българска федерация по йога. Инициативата е под патронажа на индийското посолство у нас.  

Празненствата продължават с гостуване на индийската група „Гундеча Брадърс“. Изпълнителите са водещи представители на най-древния вокален стил в индийската класическа музика - дхрупад, и сред най-активните изпълнители на тази музика и на международните сцени. Освен интензивните обучения и многобройните им участия във всички престижни фестивали в Индия, братя Гундеча концертират и провеждат семинари в Европа, САЩ, Канада, Австралия, Япония, Египет, Сингапур, Бангладеш, Обединените арабски емирства, Хонконг.  

Концертът в Пловдив  е на 21 юни от 19:30 часа в Дом на културата „Борис Христов“.  А на 24 юни Пловдивски културен институт събира преподаватели, лектори и любители на йога в 10-часова програма с лекции и интересни практики.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?