Чернокожа жена роди бяло, синеоко момиченце СНИМКИ

Понякога генетиката си играе с нас - хора със светъл цвят на кожата раждат чернокожи бебета, а афроамериканки - бели, синеоки бебета. 

Историята на Софи Блейк е невероятна. 45-годишната жена се надявала, че бебето поне малко ще прилича на нея, но природата си имала свои планове, пише Блиц. 



"Това моето бебе ли е?!" Това бил първият въпрос, който задала Софи на лекарите след раждането. Те й показали бяло, синеоко момиченце. 

Всъщност тайната била в гените на бащата, който имал подобна външност. 



Защо тогава Софи толкова се учудила, виждайки дъщеря си? Работата е там, че семейството й е продом от Ямайка, където 90% от населението на
острова са афроамериканци. В продължение на много години дори и от смесени бракове в нейния род се раждали само чернокожи деца. 

Затова и Софи мислела, че няма да е изключение, още повече, че първото й дете наследило нейната въшност - тъмна кожа, кафеви очи и къдрави коси. 



Но това бебе било изключение. Момиченцето било кръстено Тиара. Днес повечето хора не вярват на Софи, че това е именно нейната дъщеря, защото те действително били много различни. 

Момиченцето пораснало и започнало да задава въпроси, питало защо в чернокожото семейство то е като "бяла врана" и е толкова различно. 



Майката се затруднявала да обясни на детето последиците от смесените бракове, но често показва на момиченцето снимката на баща му - 60-годишният Кристофър, който също имал бяла кожа и сини очи.



Медиите, които описват историята на Софи, разказват, че момиченцето й расте очарователно, интересува се от всичко и е много любознателно.
Семейството не може да се нарадва на своята "бяла принцеса".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Roni

Roni

23.06.2019 | 19:31

Има много цигани албиноси. Те обаче са деца на немци , поляци,чехи. Десетки хиляди циганики работят като леки жени .Това е причината. Не е аномалия.

Отговори
4 1
Жоро

Жоро

23.06.2019 | 18:27

В моя град една женица ходи на ст.бригада в С.А.Щ. Беше вече женена. Върна се и роди черно ,къдраво ...... Сега е разведена!

Отговори
5 0
Жоро

Жоро

23.06.2019 | 18:23

Ако,бащата е руснак?-защо не

Отговори
1 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?