Подай сигнал

Черна завист в NOVA! Водещ удари баровците в земята

Лайфстайл

от Марица вест. 53158 прегледа 0

Ники Дойнов е поредната знаменитост, която се е обзавела с луксозен апартамент в един от най-престижните столично райони. 46-годишният топ водещ на Нова се е сдобил с имот в една от най-новите сгради в кв. „Изток”, пише „Уикенд”. Сделката е била изповядана преди няколко месеца и в момента журналистът и съпругата му се настаняват там.

Сградата, в която ще живее Ники, е вече почти напълно готова – остават само някои довършителни работи. Новинарят и семейството му ще могат да се нанесат през есента и в момента обзавеждат бъдещия си дом. Блокът е в близост до бул. „Цариградско шосе”. Намира се в района на 4-и километър и е на един хвърлей от лудницата. Улица „Тинтява”, на която се извисява баровската кооперация, е любимо място за разходки на пациенти, пуснати в градски отпуск от университетската болница по неврология и психиатрия „Свети Наум”. Но това все пак не са лудите за връзване, така че Дойнови няма защо да се притесняват особено.

Минус на новия апартамент на водещия е строителната площадка, която се намира в съседство. Точно до блока, в който журналиста си е купил имот, в момента ръмжат багери – разчистват останките от някогашния автосервиз „Изток” и копаят огромен ров за основите на жилищен комплекс от затворен тип. Предвид мащаба на проекта, може да се предположи, че градежът ще продължи няколко години – време, в което сем. Дойнови няма да може да разчита на пълна тишина и спокойствие.

Онзи ден Ники и жена му отидоха да огледат на място новата си жилищна придобивка. Щом двамата слязоха от беемвето си, водещият бръкна в джоба и извади от там специален чип. С негова помощ миг по-късно Дойнов отвори входната врата и с половинката му Петя хлътнаха във все още необитаваната сграда. Към настоящия момент съпрузите и 2-годишният им син Марко живеят в кв. „Редута”. Апартаментът им там е на няколко минути пеш от мол „Сердика” и парка „Гео Милев”.

Коментари


Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди! Десетки видове игри, томболи, лотарии! Развий твой блог - печели от писане на статии! Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите! Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате! Регистрация тук - https://vipigri.com/register.php?ref=70876&bsd=VXkF9zYbBXv

Много сте смотани

йегрхййдммефдфрх

Личи, че "авторите"...по ви приляга: написващите...са с корени на майки и баби , махленски клюкарки...Научили сте занаята, ...Ако и журналистиката научите, ще прескочите Марица...

В Ивайловградско кога ще ходи ?

Да му е честито !И там няма лудница !Само как пишете със злоба !!!!

Много важно,боли ме .....за Ники и дома му

Вие жълт вестник ли сте вече ?!?!

Статията ви нищо не струва, достойна за жълтата преса. Май екипа на Марица го тресе черна завист.

Грешка е купуването на жилища в този район. Освен презастрояване, може да се заинтересувате относно присъединяването към канализацията на повечето от тези "топ" имоти:)

Голям праз