Черна вест! Трима българи загинаха при катастрофа в Англия

Трима наши гурбетчии са загинали в зверска катастрофа в Англия, съобщава „Телеграф“, позовавайки се на наши емигранти, които работят на Острова.

Трагедията е станала късно във вторник близо до Нотингам. За случая са потвърдили и от външно министерство, но са отказали да дават каквито и да е подробности, тъй като тече разследване.

По неофициална информация от българи в Англия катастрофата с нашите сънародници е станала, когато са се връщали от работа. Докато преминали на кръстовище, колата на младежите се сблъскала с микробус.

Няма яснота как точно се е случила катастрофата и кой от участниците в ппътното произшествие е виновен. Емигранти разказаха, че момчетата са били наети от наш сънародник, който живеел в Англия. Работели са във ферма за моркови, но не са били берачи, а бачкали в цех, където сортирали зеленчуците.

По неофициална информация те са около 25-годишни и били в Англия от няколко месеца. Отишли там, за да изкарат пари.

Това е втора трагедия с родни гурбетчии за по-малко от месец. В края на февруари трима българи загинаха в жестока катастрофа в Германия. Мъжете бяха на 19, 28 и 31 години. Мелето стана по път В-236 между немските градове Ленхаузен и Финентроп, провинция Северен Рейн-Вестфалния. Сблъскаха се карано от нашенец „Ауди“ и БМВ, управлявано от 59-годишен местен жител. Тримата пътуващи в аудито, което е взето на изплащане, починаха на място.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?