Черна магия изхвърли Гришо от върха, майка му го спасява

Поредният провал на Григор Димитров окончателно е отчаял майка му Мария и баща му Димитър. След загубата от Стан Вавринка на турнира в Монреал българският тенисист продължи да пропада, и вече е аут от Топ 70 в света, за пръв път от седем години насам. Обезпокоените родители вече се чудели какво да направят, а майката подозира, че бившата му приятелка Никол Шерцингер му е направила магия, съобщава "Уикенд" от източници, близки до семейството. Ден след загубата тя се свързала чрез свои близки с ходжа от Родопите, от когото се разчита да развали проклятието. 

В края на миналата година Гришо окончателно скъса със знойната хавайка по настояване на родителите си. Мария и Димитър считаха, че 41-годишната Никол му влияе зле на резултатите на корта. Отделно, че майката въобще не я одобряваше като партньорка на сина им заради разюзданото й поведение на публични места. В тесен кръг дори я наричала "пиявица", която изсмуква силите на сина й. В крайна сметка връзката им приключи, но оттогава кариерата на Григор тръгна стремглаво надолу. Само преди година и седем месеца той беше трети в света, а в началото на 2019 все още беше в Топ 20. Но непрекъснатите загуби го докараха дотам, че да не знае дали ще получава покани за елитните турнири, или ще трябва първо да играе квалификации.

Суеверната Мария имала подозрения, че именно Никол Шерцингер е поръчала да направят черна магия на бившия й след раздялата. Хасковлийката вече ходила при местна врачка, която казала, че най-вероятно магията е извършена чрез дреха или снимка на Гришо, останали в притежание на Никол след края на връзката им. Проклятието, според нея, било много тежко, и можело да се развали само с помощта на някой от ходжите в Родопите, специализирани в това направление. 

Отначало Мария се колебаела дали да предприеме тази крайна мярка, но след загубата в Монреал и изпадането на Гришо от Топ 70 се свързала веднага с вражалеца, който обещал да помогне. Нямало нужда тенисистът да се явява лично при него, но майката трябвало да отиде на крака в Родопите, и да занесе снимка и определени вещи на сина си. Знае се, че цялото семейство на Гришо е много суеверно, а самият той си има определени амулети. Така например първата ни ракета носи навсякъде със себе си по турнирите иконите на Свети Мина и Георги Победоносец, а на врата си има кръстче, подарък от майка му. Носи на китките си по време на мачовете точно определени ластични гривни, на които разчита да му носят късмет. Само че се оказва, че направената магия е по-силна и трябва да се търси начин за премахването й.  Блиц.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

11.08.2019 | 20:02

Маминият лигльо не издържа на славата и темпото и сега го раздава омагьосан.

Отговори
1 0
Зрител

Зрител

11.08.2019 | 19:09

Вудуто е страшна магия!

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?