Подай сигнал

Чаровна полицайка и 72-годишен рокер откриха мотосезона

В редиците на братята на вятъра се открояваха областният управител Здравко Димитров и директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков

Галерия

от Адриана Георгиева 8394 прегледа 0

Близо 1500 мотористи от Пловдив, София, Хасково, Асеновград, Кърджали, Харманли и много други градове откриха мотосезона с гръм и трясък днес. В редиците на рокерите се открояваха областният управител Здравко Димитров и директорът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков.

От „Вагабондс МС“ казаха, че това е празник за тях и като най-стария мотоклуб в града се гордеят с откриването. Иван Капитана поведе шествието в 12 часа, следван от цяла верига мъже с кожени якета и оригинални мотори. Сред тях бяха и атрактивни дами, яхнали мощни машини.

Старши полицай от „Специализирани сили“, Ани Кръстева, за която „Марица“ писа наскоро, отново се отличаваше на фона на хилядите братя на вятъра. Тя позираше с усмивка на фотографите, които проявяваха интерес към нея.

72-годишният Любо, наричан Херко Машинката, който е един от най-старите рокери, също бе сред присъстващите. Той е бивш шампион на България по мотокрос и е сред организаторите на събирането. През 1990 година той, Малено и още двама души създават клуб „Вагабондс МС“. Любо се разплака от вълнение за откриването на сезона и каза, че до края на живота си няма да се откаже от моторите.

Коментари