Цеци Красимирова се моли за бебе

Цеци Красимирова е прибягнала до древни ритуали с надежда да зачене от мъжа си Майкъл Струмейтис. Прясната госпожа, която в началото на лятото беше булка, е била на древното светилище Бегликташ специално за да се моли за бебе, писа „Уикенд“.

Брюнетката показа клипче, на което се вижда как минава през изключително тесен процеп в скалите на древното светилище край Приморско. Мястото, през което е трябвало да се провре, е толкова стеснено, че ако беше само няколко килограма по-закръглена, едва ли щеше да успее. Стройната красавица от Мездра обаче се е справила без притеснения със задачата, а това според древните ритуали означава, че има всички шансове скоро да стане майка. Точно това място се смята за портал към създаване на поколение, показа проверка на „Уикенд”.

Там открай време ходели жени, които имат проблеми със зачеването, а минаването през процепа се считало за сигурен знак, че ще получат помощ от висшите сили. 39-годишната Цеци веднъж вече е ставала майка. Дъщеря ѝ Джудит скоро трябва да навърши 21 години. Бившата манекенка обаче много искала да дари с дете и мъжа си Майкъл. Според слуховете, двойката отдавна иска наследник, но по една или друга причина той все не се появявал. Това била една от причините Цеци и Майкъл да минат под венчило. Те са заедно от години, но тъй като не успели да дадат живот на свое общо дете, решили, че връзката им трябва да бъде узаконена. Затова вдигнали пищната сватба в замък край Барселона, която в началото на лятото напълни всички светски хроники в страната ни.

Дори и след нея обаче булката не е успява да забременее. Това я накарало да предприеме пътуване по местата, считани за силни енергийни портали. На първо място в списъка на Цеци бил Бегликташ, наричан още Българският Стоунхендж. Феновете на свръхестествени теории смятат, че той е комуникационен център с Космоса. Говори се, че основните посетители там били хора, които искат да забогатеят. Но много по-силна от това била помощта за бездетните, които искат да станат родители. Не е ясно дали далеч по-едрият от Цеци неин съпруг Майкъл също е минал през тесния процеп. Почти сигурно е обаче, че и той е бил на Бегликташ, тъй като от деня на сватбата не се е отделял от съпругата си, а малко преди да пристигнат в България, двамата бяха в Скопие. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?