Подай сигнал

Бърз начин да влезем във форма - CRYO XBODY WELLNESS

Здраве

от - 777 прегледа 0

Първото по рода си студио за възстановяване, лечение и извайване на фигурата и кожата в Пловдив, предлагащо криотерапия на цяло тяло и ЕМС тренировки с XBODY беше открито от спортисти, любители, професионалисти и модели на 2 юли 2018 в CRYO XBODY Wellness. Студиото съчетава ползите на две модерни технологии от света на спорта и медицината, които в последните години завладяват с невероятно бързи резултати. Хора, търсещи скоростно влизане във форма и извайване на стройна и здрава фигура, в комбинация с копринено гладка и сияйна кожа, тонизирано и възстановено тяло се радват на ползите на криотерапията и ЕМС тренировките.


Tехнологията на CRYO SAUNA (Whole Body Cryo Therapy) използва лечебната сила на студа по напълно безопасен и лек за хората начин, за разлика от потапянето в реката или тичане в снега. Модерната технология позволява в ежедневни условия за по малко от 3 минутна процедура да се използва студа за цялостно възстановяване на тялото след тежко натоварване, травми и болки, също така повишава спортни резултати и лекува множество кожни заболявания, като прави кожата нежна и сияйна. Положителен ефект оказва и върху метаболизма и обмяната на вещества, премахва целулита и гарантира цялостно отслабване. CRYO SAUNA спомага за прамахването стреса и умората и увеличава продуктивността, като всичко това води до повишаване на настроението и силата.

Още след първата процедура тялото остава режим на горене и активация 24 часа и изгаря до 1000 калории общо повреме и след нея. Освобождаването на хормоните на щастието, е допълнителен плюс, който след излизането от крио сауната изпълва тялото с енергия и жизнена сила. Криотерапията предостава и много ползи за разкрасяване и поддържане на здраво и силно тяло, като част от тях са:
* повишено производство на колаген

* по-стегната и по-здрава кожа

* намаляване на целулит, бръчки и разширени вени

* намаляване на белези несъвършенства или дефекти по кожата
* изгарят се от 600 до 1000 калории за една процедура

* има лифтинг и стягащ ефект, вследствие ниската тепература, с която се работи
* повишава енергията и настроението, премахва умората

* гарантира спокоен сън

XBODY е иновативен метод за тренировка и рехабилитация чрез електро-мускулна стимулация (EMC), включваща цялото тяло, която:
* повишиава вашите резултати и спортна форма до най-високи нива.

* развива бързина и взривна сила.

* ефикасно осъществява рехабилитацията на мускулите след прекарани операции

* облекчава мускулни болки и проблеми в областта на гръбначния стълб

* поддържа тонуса на мускулите и укрепва цялото тяло

* препоръчва след раждане като ефективен и щадящ метод за намaляване на телесните мазнини и стягането на кожата

* намирате се под постоянното наблюдение на професионален персонален треньор

* ускорява метаболизмa и увеличава изгарянето на калории

* премахва излишните мазнини и целулита.

Процедурата спестява време - само два пъти седмично по 20 минути и гарантира бързи и видими резултати след 4 до 6 тренировки, като: намаляване на обиколките на тялото, особено в проблемните зони: талия, бедра, седалище (при жените); изграждане и релеф на мускулатурата (при мъжете), като в същото време щади ставите, предпазва и възстановява от травми и контузии. В сравнение със стандартна тренировка, XBODY гори 3 пъти по-бързо мазнините и изгражда 5 пъти по-бързо мускула, като тези предпоставки я правят подходяща за всеки, готов да върне здравето на тялото си.

XBODY е префектният вариант бързо и лесно да премахнете така нежелания целулит, като в същото време можете да се настаните удобно и да си починете. XBODY е един от най-иновативните средства в борбата с „портокаловата кожа“, като ползите от антицелулитната процедура са:

*Увеличаване на кръвообращението

*Увеличаване на лимфната циркулация

*Повишена скорост на метаболизма

* По-стегната кожа

*Изглаждане на подкожните тъкани

*Премахване на вредните метаболити

Всяка от изредените ползи е ключова за премахването на целулита.