Българските звездни бебета на 2018 СНИМКИ

През 2018 година много известни личности се сдобиха с първа рожба. Сред тях бяха Андрей Арнаудов, Цветана Пиронкова, Лили Ангелова. Поп звездата Мария Илиева роди своето първо дете през януари и го кръсти Александър. Тя се чувства уверена и щастлива в ролята си на майка, работи активно. Тази година певицата спечели и наградата "Жена на годината" в категория "Музика", пише dir.bg.

Радостта беше двойна в семейството на една от най-харесваните носителки на титлата "Мис България" Теди Бургазлиева. Тя дари съпруга си с близнаци - момиче и момче, които кръсти Ема и Раян. Тези дни в редакцията на Life.dir.bg пристигнаха и първите коледни снимки на сладките хлапета, които можете да видите в галерията ни.

Истински бейби бум настана в "Нова", където три водещи на "Времето" - Деси Банова, Гери Малкоданска и Никол Станкулова родиха през 2018 г. Тенденцията не подмина и хитовия сериал "Откраднат живот". С първи рожби се сдобиха Ралица Паскалева и Дария Симеонова, а колегата им Димо Алексиев стана татко за втори път.

Няколко известни жени пожелаха да говорят открито за преждевременното раждане, подкрепяйки различни кампании за набиране на средства за нови кувьози. Гери Малкоданска сподели: "Страхът го има постоянно. Той е с мен все още". Манекенката Кристина Милева, която е майка на две деца, разказа, че второто се е родило преждевременно. Така започнали страхът и ужасът дали ще оживее, какви ще са последствията, кога ще го прегърне, ще може ли то да вижда и да чува. След този труден период на безсилие и страхове, Кристина се разделя с бащата на децата си.

На бебенце тази година се радват още Мариана Попова и Веселин Плачков, Таня Илиева и Руши Видинлиев, Лора Крумова, Преслава, Биляна Петринска, Любов от Тризначките, Алекси Сокачев, Румънеца, Лили Ангелова, Ирра, "Мис Плеймейт 2014" Ели Кучкова, Фики Стораро, Глория Петкова.

 

Лиляна Ангелова със сина си Мартин

Лиляна Ангелова със сина си Мартин

Снимка: Официален профил в Instagram

Манекенката и актриса Ирена Милянкова роди шестото си дете, а премиерът Бойко Борисов се сдоби с втори внук.

В момента своята първа рожба очакват Петя Дикова и Илиян Любомиров, Алекс и Дани Петканови, Наталия Кобилкина, Антония Петрова, Светлана Гущерова, Мона, Поли Генова и други известни личности.

 

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров със сина си Максим

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров със сина си Максим

Снимка: Официален профил в фейсбук

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?