Подай сигнал

Бъди активен, стани репортер в "Марица"

Изпращайте своите сигнали за живота във вашия град, за да търсим заедно решение на проблемите

Пловдив

от Екип Марица 779 прегледа 0

Бъди активен, стани репортер в "Марица"

Информационният лидер на Южна България "Марица" ежедневно ви информира за всичко, което се случва във вашия град или село - за работата на институциите, за интересните хора и случки от региона, за успелите деца и младежи, за достойните възрастни и техния живот. Колкото и да са бързи и любопитни нашите репортери обаче, те не могат да огреят навсякъде. Без Вас и Вашите сигнали стотици вълнуващи истории остават неразказани. За да сме още по-близо до вас, екипът на "Марица" призовава читателите си - станете репортери и разкажете сами как живее вашият град.

Изпращайте ни добрите новини от улицата и квартала си, алармирайте за всичко, което ви се струва нередно, сигнализирайте за проблемите. Екипът на "Марица" ще ви съдейства за разрешаването на всеки от тях, като потърси мнението и реакцията на отговорните институции.

Сигналите изпращайте на редакционните телефони, фейсбук страницата на "Марица" и на е-адрес: novini.marica@gmail.com. Ние ще ги публикуваме на страница "Гласове" във вестника и на сайта marica.bg.


Коментари