bTV шефка развежда Ицо Хазарта


Русокоса мениджърка на високо ниво в Би Ти Ви е хвърлила око на Ицо Хазарта, пише HotArena, позовавайки се на свои източници. Въпросната дама не давала на рапъра и миг спокойствие и вече се говори, че може да го раздели с половинката му Женя.


Хазарта и телевизионерката се познавали отдавна, но станали особено близки в последните няколко месеца покрай шоуто „България търси талант”, в което рапърът журира. Мениджърката търсела всякакви поводи да се върти край екипа, особено по време на снимки, когато и Ицо е там. Така разстоянието между двамата постепенно се стопило и те станали почти неразделни. 


Хората от Би Ти Ви са ги виждали да си тръгват заедно след снимки, а това е сигурен знак, че или са много близки приятели, или вече са минали на по-високо ниво в отношенията си. Според слуховете, дамата била по-активната в очевидната свалка, която се разигравала пред очите на екипа на шоуто. 


Виждали са я да се мята на врата на Хазарта без никакви задръжки, независимо, че подобна близост не съответства на високата позиция, която тя заема в работата си. Затова се смята, че ако близостта между двамата вече е стигнала на по-интимно ниво, заслугата за това е основно на блондинката. Разбира се, и Хазарта едва ли е стоял със скръстени ръце, но инициативата не е дошла от него.


Христо Петров, както е истинското име на фронтмена на „Ъпсурт”, е сред малкото родни звезди, които се славят със стабилни връзки. За първи път се жени още когато е 25-годишен и веднага се решава да стане баща. За съжаление, бракът му не издържа дълго и е последван от развод. Но вместо след това да се отдаде на разврат, звездата отново влиза в сериозна връзка и вече 11 години е обвързан с балерината и стилистка Женя Димова. От двете си жени Ицо Хазарта има по една дъщеря. Както „Уикенд” писа, той е успял да лиши първата си съпруга от родителски права и тя не може да се среща с детето си. Поне до момента обаче не се е чуло Хазарта да има проблеми с втората си жена, нито е известно да ѝ е слагал рога през годините. Всичко това обаче е спряло мениджърката от Би Ти Ви да се върти около него.


Самата телевизионерка макар да е със сериозна професия, имала доста артистичен стил на живот, когато не е на работа, твърдят запознати. Тя си падала по татуирани мачовци, нестандартни развлечения и силни питиета. Напълно се вписвала в типа жени, които рапъра харесва. Макар че на външен вид не може да се сравнява с балерината Женя, никой не се учудва, че е успяла да завърти главата на Ицо. Шефката била достатъчно умна и нахакана, за да го накара да ѝ обърне внимание. 
 


 
 
 
 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?