Подай сигнал

Брутално: Мъж разби черепа на кондуктор заради жега в рейса

Пловдив

от Георги Василев 6741 прегледа 0

Инцидентът стана в автобус, пътуващ по линия номер 7

Разярен пътник преби кондуктор заради високите градуси в рейса. Инцидентът стана в автобус от градската мрежа, който се движил по линия номер 7. Смятаният за нападател мъж на име Росен ще се изправи пред съда идната седмица.

Срещу него са повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда - счупване на черепа и кръвоизлив в средното ухо, които временно застрашили живота на служителя на фирма „Хеброс бус“.

По данни на прокуратурата, Росен се качил заедно със съпругата си в автобуса по обяд на 19 юни м.г. През това време на смяна бил кондукторът Иван. По време на пътуването подсъдимият започнал да се държи агресивно и да обижда пострадалия. Започнал конфликт, провокиран от високата температура във вътрешността на автобуса и факта, че Росен сметнал кондуктора за отговорен.

Непосредствено преди да напусне превозното средство, подсъдимият започнал отново да обижда кондуктора, като двамата се сдърпали. Впоследствие Росен уж слязъл от автобуса, но се качил отново и започнал да нанася удари с ръце в областта на главата на Иван, който загубил равновесие и паднал през отворената средна врата на автобуса по гръб на земята.

При падането кондукторът си ударил силно задната част на главата в асфалта, изгубил съзнание, а от ухото му започнало да тече кръв. Свидетели на цялата ситуация станали пътниците в автобуса, част от които се притекли на помощ.

Пострадалият бил откаран незабавно в неврохирургично отделение, където поради тежкото му състояние бил подложен на мозъчна операция.

Делото е насрочено за сряда.

Коментари


Баба ми ксзваше,че селяните от коматево са много интелектуално недостатъчни.Птоблрма е ,че нр си пият хапчетата навреме.

Не си селянин, а селяндур! Кондуктора не отговаря за климатика, а за таксите! И в крайна сметка какви трябва да бъдат, очите или учите?

Какви са тези Росен и Иван? Те фамилни имена нямат ли? Защо ги наричате така? все едно са ви другарчета от детската градина.

Кондукторите са наглоо племе и сган и не си знаят мястото, нито как да общуват с пътниците като ги таксуват, още повече че той е учите и ушите на пътниците и е следвало да каже на водача да пусне климатика, а не да се цънят за 2л нафта да може вечерта след сменичка да източат в тубичка от минерална вода

ОСВЕТА КОНДУКТОРА, НАПАДАТЕЛЯТ СЪЩО СЕ НУЖДАЕ ОТ СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗАВЕДЕНИЕ.ЛЕСНА МИШЕНА Е НАМЕРИЛ ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ НАТРУПАНИЯ СИ ГНЯВ.

С много селяни се напълни тоя град. Ужас!!!!!