Бруно на тръгване: Не признаваме фаворити

Наставникът на Локомотив Бруно Акрапович сподели преди отпътуването на отбора за Франция, че „смърфовете” са готови за успех. Наставникът беше категоричен, че тимът му не признава фаворити на терена.

“Големи, големи са очакванията ми. Очаквам хубав мач, особено след добрите мачове, които изиграхме в последно време. Ще дадем всичко от себе си, ще направим всичко възможно, за да можем да преминем в следващия кръг. Момчетата искат, аз искам, затова се надявам да направим хубав мач”, сподели наставникът.

„Шансовете са както и в миналия мач, видяхте, че дори с 10 души можем да направим специални неща. Съперникът е много класен на хартия. На терена обаче не признаваме никого като фаворит. Важно е да си свършим работата.”

„Видях слаби страни на Страсбург, има някои неща, които трябва задължително да направим, за да вкараме гол. Ще бъде интересен мач.”

„Стивън Езе няма да липсва, ще се включи утре, но Йосип Томашевич ще липсва много”, категоричен беше Акрапович, който уточни, че Езе ще получи еднодневна виза.

"Смърфовете" допуснаха поражение с 0:1 преди седмица. Реваншът е от 21.30 часа на "Стад дьо ла Мейно", а срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Амед

Амед

14.08.2019 | 16:48

Абе цървул - затвори малко тоя долап - че утре като ви набутат няколко парцала - ще се чудиш какви оправдания да измислиш - туй за слънцето и градусите - няма да мине - а облаци - също - може би вятъра - но утре ще видим .

Отговори
1 1

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?