Бременна булка получи инфаркт и почина на път към олтара

Бременна бразилка получи инфаркт и почина на път към олтара. Медици успяха да спасят със секцио бебето й, пише "Дейли мейл".

30-годишната медицинска сестра Джесика Гуедес била бременна в шестия месец. Докато пътувала с лимузина за сватбения си ден в църква в Сан Пауло, тя се почувствала зле. Роднините й си обяснили прилошаването с притеснение от предстоящата церемония, предаде "Дарик Нюз".

Когато Джесика била откарана в болница, било прекалено късно – тя била изпаднала в мозъчна смърт.

Годеникът Флавио Гонсалвес, лейтенант от пожарната, чакал напразно появата на булката в църквата, когато влетял роднина и обявил, че младоженката е припаднала в колата.

"Отворих вратата, тя лежеше, но се върна в съзнание и аз й казах: "Мила, тук съм!", описа драмата лейтенантът. "Тя отговори, че всичко е наред, но изпитва остра болка във врата. От този момент се превърнах в спасител, тъй като от 7 г. имах опит в пожарната.", разказа почернения младоженец.

Пожарникарят я изнесъл от колата, дал първа помощ на любимата си и помолил своите колеги да помагат. В близкия държавен родилен дом в центъра на Сао Пауло не успели да се справят, затова транспортирали Джесика в частна клиника. Там й направили спешна операция с цезарово сечение, за да спасят живота на бебето. За съжаление майката починала след хирургическата интервенция.

Малката София била с мерки 930 грама и 34 сантиметра, и в момента е в интензивното отделение за новородени, където ще остане около 2 месеца.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?