Подай сигнал

Браншът представя умните решения в строителството

SMART LIFE привлича вниманието на специалистите и потребители с актуалните интелигентни системи и приложения

Имоти

от Даниела Арнаудова 862 прегледа 0

Среща с новото смарт строителство на 21. век обещават организаторите на традиционното изложение Строителна седмица. Поредното му издание е от 6 до 9 март 2019 г. в Интер Експо Център София. В рамките на изложението професионалната публика ще има възможност да се запознае с новата тематика SMART LIFE. Тя обхваща умните решения за инфраструктурата, обществените, офисните сгради и дома. Още с обявяването си SMART LIFE привлече вниманието както на специалистите в бранша, така и на масовите потребители на интелигентни системи и приложения, твърдят организаторите.

Изграждането на успешен бизнес в сферата на строителството е пряко свързано със създаването на професионални контакти и проследяването на всички тенденции. Затова за 19-а поредна година представителите на сектора от България и чужбина ще се съберат на ежегодното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство.

На площ от над 5000 кв. м

последното издание на строителното изложение предложи продукти и технологии, представени от над 200 компании от България, Германия, Румъния, Турция и Гърция, сред които производители, дистрибутори и вносители. „Отбелязахме ръст от над 40% на участващите фирми и заетите изложбени площи спрямо 2017 г.“, коментират организаторите, добавяйки, че последното издание е било посетено от над 8500 души - архитекти, инженери, предприемачи, специалисти и крайни клиенти. „Светът се преобразява; а ние - заедно с него“, коментират професионалистите. Те следят събитието Строителна седмица, предизвикани от възможността да си изградят цялостен образ на новата дигитална икономика, смарт индустрията, енергийното и екологично управление на ресурсите.

Нова формула на успеха

„През 2019 г. целта ни е да постигнем още по-ясно сегментиране и създаване на оптимални условия за развитие на бизнеса“, коментират организаторите. Затова през следващата година СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА и СМАРТ ЛАЙФ ЕКСПО ще се проведат паралелно с изложенията СЕКЮРИТИ ЕКСПО и WATER TECH EXPO, насочени съответно към сектора на сигурността и индустриалното и стопанско управление на водите. Строителна седмица дава възможност на компаниите от строителния бранш да представят актуалните си продукти и предложения. Ежегодно в професионалната платформа се включват производители и вносители на строителни материали, машини, техника и технологии, дограми, топло- и хидроизолации. „Възможностите, които предоставя, подпомагат развитието на целия строителен сектор“, коментираха присъстващи на последното издание.

Коментари