Подай сигнал

Брад Пит и Анджелина Джоли изненадаха света

Лайфстайл

от Екип Марица 26366 прегледа 0

Брад Пит и Анджелина Джоли изненадаха света

След развода холивудските актьори Анджелина Джоли и Брад Пит са изгладили отношенията помежду си, съобщава Entertainment Tonight.

Източник на изданието твърди, че бившите съпрузи най-сетне са разбрали, че трябва да забравят за разногласията помежду си и да се заемат с възпитанието на шестте си деца. „И двамата разбраха, че трябва да продължат напред. Няма вече драми”, споделя източникът, пише блиц. По данни на изданието, Пит се среща с децата си по няколко пъти седмично.

Припомняме, че през септември 2016 г. актрисата подаде документи за развод заради несъгласие с възпитателните методи на съпруга си. Повод за раздялата станал скандал в частен самолет, по време на който пияният Брад Пит ударил най-големия си син – Мадокс. Въпросната информация обаче така и не бе потвърдена. Бракоразводният процес приключи през април тази година. Малко след това актрисата смени фамилията си.

Коментари


Браво на Анжела Джули.

Затова е най-добре човек да живее без брак ,една хартия дава много стрес и главоболия ,харчене на пари излишно вместо да останат в семейството ,за децата а и тя не предпазва нищо.Напротив ,като подпишат брак те се отпускат всеки със пороците си и си мислят аз съм женен ,ще правя кслдого си искам ,но особенно мъжете не се и досещат ,че жената не ти е собственост или майка !

Те не могат един без друг Радвам се за тях