Бягайте далеч! Тези 3 зодии са най-големите манипулатори

Според астролози има няколко знака в зодиака, които с чиста съвест могат да бъдат обявени за страхотни манипулатори. Те са толкова убедителни, че могат да ви накарат да направите всички, просто, ако пожелаят, а вие дори няма и да осъзнаете какво става. Чудите ли се кого визират, е, време е да разберете.

Овен
Както и да ви представят нещата – забавни, приятни, весели, то внимавайте, няма нищо вярно в това. Все пак представителите на този знак, не искат да ви пробутат черната работа, за да ви е зле. Те просто мразят техните идеи да бъдат отхвърляни. Ако им откажете, то очаквайте истински пожар.

Лъв
Царете на зодиака не случайно се славят с огромно самочувствие. То обаче има нужда да бъде подхранвано и представителите на този знак очакват към тях да подхождате като по-важна особа. Понякога те са способни да се държат като разглезени деца, докато не получат точно това, което желаят.

Риби
Тази зодия обича да насажда чувство за вина у околните. Ще трябва да правите каквото ви кажат, ако не искате да рухнете психически. Гответе се да бъдете атакувани с различни причини, докато просто не се съгласите да сторите това, което желаят. Все пак Рибите винаги имат чисти и добри намерения.

източник: jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?