Божинката в беда! Хакери изнудват Билянката му

Три дни преди Валери Божинов да направи повторен дебют за Левски, неприятни новини го разконцентрираха от подготовката за мача с Локомотив Пловдив. Този път Божинката не е притеснен от отказа на някое малко коте, а от проблем с любовницата му Биляна. Юго гърлата е била изнудвана от хакери. Тя разказа, че е попаднала в схема на мошеник, който хакнал личния и профил в Instagram и я изнудвал за 3000 евро, за да й го върне. Това не е нещо ново у нас, след като през последните месеци в подобни ситуации се озоваха гимнастичката Християна Тодорова и моделът Биляна Йотовска.
"Преди два дни ми беше хакнат профила. Получих имейл за верификация на акаунта ми. Всъщност имейлът ми изписваше отгоре, че го изпраща Instagram. Впоследствие се оказва, че не е Instagram, защото когато натиснах линка, когато си въведох данните, за да получа въпросната верификация, след няколко часа получих друг имейл, че акаунтът ми вече е хакнат. Сега ми искат 3000 евро, за да ми го върнат. Казах им, че това не е сериозно и са луди, но ми беше отговорено, че никой не е луд, и че гаджето ми имало пари. Освен това, какъвто и профил да си направя, ще бъде хакнат. Затова да съм предложила аз някаква оферта, за да ми го върнат. Цялата комуникация е на английски, но им нямам никакво доверие, затова няма да плащам за тази измама. 
Красивата сръбкиня стана популярна в България покрай връзката си с Валери Божинов, с когото са неразделни вече няколко години. Двамата се запознават в Белград, когато е футболист на Партизан, след което половинката му го следва навсякъде - Китай, Швейцария, Хърватия и Враца. Тя се прибра в България след завръщането на Левски от Кипър.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?