Подай сигнал

Ботев започна пред 14 фена и с двама нови

Спорт

от Иван Кирев 607 прегледа 0

Ботев стартира лятната си подготовка пред едва 14 фена и само с двама нови футболисти. Първата тренировка бе водена от новите помощник-треньори Михаил Ролев и Тодор Георгиев. В заниманието взеха участие вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев, които засега са единствените нови попълнения. Общи 19 играчи тренираха в неприветливата юнска привечер в Коматево.
Както е известно, навоназначеният старши треньор Желко Петрович ще започне работа в сряда, но асистентът му Жарко Лучич се очаква да пристигне тази вечер и да води утрешните занимания.
Настроението в Коматево за разлика от други години бе минорно. Нямаше факли, димки и фойерверки. Домакинът Георги Чакъров разведри ситуацията като изля кофа с вода преди капитанът Лъчезар Балтанов да изведе съотборниците си на терена. В тренировката се включиха юношите Станислав Шопов, Атанас Чернев, Иво Казаков, Стилян Ангелов, Иван Василев и Димитър Тонев . Бразилецът Джонатан Перейра си пристигна от ваканция днес, но не успя да пристигне навреме и за първи път ще тренира утре. Ден повече почивка е получил Александър Тонев, но и той ще бъде на линия за утрешните занимания.
Националите Тодор Неделев и Кристиян Димитров ще бъдат пуснати във ваканция до неделя, тъй като не са почивали, заради квалификациите на националния отбор срещу Чехия и Косово. Все още контузени са Атанас Зехиров и Благовест Данчев.

Вратари: Георги Аргилашки, Стелиян Ангелов и Янко Георгиев.
Защитници: Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Радослав терзиев, Лазар Марин, Филип Филипов, Еберт Кардосо и Атанас Чернев.


Полузащитници и нападатели: Станислав Шопов, Васил Шопов, Лъчо Балтанов, Димитър Тонев, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Иван Василв, Запро Динев, Антонио Вутов и Иво Казаков.Коментари


Кръгозорът и познанията ти са твърде оскъдни, за да твърдиш, че школата на Ботев е ВЪОБЩЕ ШКОЛА! Това е сбирщайн без стратегия и тактика и с никакъв педагогически подход! Ако започнат да работят, а не да крадат готови деца, може и да постигнат нещо! Но не го вярвам. Стилът и знанията им са селски и тарикатски.

Броих ги лично 15 бяха ама единия отиде да ака.

Те са разпадат преди да са започнали

Викторе, предложи по-добра ДЮШ или поне начин за подобряване на организацията на съществуващата

Ботев и по-специално детско-юношеската им школа са сбирщина помияри, които не могат да отгледат и възпитат ни едно читаво дете. Поради тази причина ограбват труда и постиженията на други отбори. не без съдействието, разбира се, на безотговорни и патологично амбициозни родители! Затова НЯМА И НЯМА ДА ИМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ! Защото от най-крехка възраст децата се учат на не на труд и достойнство, а на далавери и лъжи!

Останалите 14 индианци търсят купата.