Подай сигнал

Ботев започна пред 14 фена и с двама нови

Спорт

от Иван Кирев 639 прегледа 0

Ботев стартира лятната си подготовка пред едва 14 фена и само с двама нови футболисти. Първата тренировка бе водена от новите помощник-треньори Михаил Ролев и Тодор Георгиев. В заниманието взеха участие вратарите Георги Аргилашки и Янко Георгиев, които засега са единствените нови попълнения. Общи 19 играчи тренираха в неприветливата юнска привечер в Коматево.
Както е известно, навоназначеният старши треньор Желко Петрович ще започне работа в сряда, но асистентът му Жарко Лучич се очаква да пристигне тази вечер и да води утрешните занимания.
Настроението в Коматево за разлика от други години бе минорно. Нямаше факли, димки и фойерверки. Домакинът Георги Чакъров разведри ситуацията като изля кофа с вода преди капитанът Лъчезар Балтанов да изведе съотборниците си на терена. В тренировката се включиха юношите Станислав Шопов, Атанас Чернев, Иво Казаков, Стилян Ангелов, Иван Василев и Димитър Тонев . Бразилецът Джонатан Перейра си пристигна от ваканция днес, но не успя да пристигне навреме и за първи път ще тренира утре. Ден повече почивка е получил Александър Тонев, но и той ще бъде на линия за утрешните занимания.
Националите Тодор Неделев и Кристиян Димитров ще бъдат пуснати във ваканция до неделя, тъй като не са почивали, заради квалификациите на националния отбор срещу Чехия и Косово. Все още контузени са Атанас Зехиров и Благовест Данчев.

Вратари: Георги Аргилашки, Стелиян Ангелов и Янко Георгиев.
Защитници: Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Радослав терзиев, Лазар Марин, Филип Филипов, Еберт Кардосо и Атанас Чернев.


Полузащитници и нападатели: Станислав Шопов, Васил Шопов, Лъчо Балтанов, Димитър Тонев, Радослав Апостолов, Антон Карачанаков, Иван Василв, Запро Динев, Антонио Вутов и Иво Казаков.