Ботев Пловдив приема второто издание на REFAN CUP

Базата на Ботев Пловдив ще приеме второто издание на турнира за деца родени 2008-а година REFAN CUP. В надпреварата, която се организира от Тихомир Шопов и компанията за парфюмерия и козметика "Рефан България", от тази година се включи и ПФК Ботев Пд. От клуба ще приемат осемте отбора, които ще премерят сили от 6-и до 9-и април по правилата на Футбол 9 на базата на канарчетата в Коматево.

Миналогодишното издание на надпреварата предизвика огромен интерес, както сред родители, треньори и скаути на различни отбори, така и сред обикновените зрители. През 2018-а година купата бе спечелена от тима на Ботев Пловдив, воден от Димитър Пашев. Шампионите от миналогодишното издание отново ще са сред фаворитите за спечелването на приза, за който ще спорят още пловдивските Локо Пд, Векта, Спартак Пд и ФА Пловдив, старозагорските Берое и Олимпия, както и пазарджишкият Хебър.

Срещите ще се ръководят от съдии, изпратени от БФС, разкриха организаторите. REFAN осигури над 200 подаръци за всеки един от участниците. Класиралите се на челните три места пък ще получат още по-големи подаръци от компанията за парфюмерия и козметика. Награди ще има и за спечелилите индивидуалните призове за най-добър вратар, защитник, полузащитник, нападател и играч на турнира.

Организаторите на турнира загатнаха, че през лятото готвят нова надпревара, в която има голяма вероятност да се включат отбори от чужбина.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?