Подай сигнал

Борисов: В Пловдив не ме разбраха за сините и червени лампи

Власт

от Марица вест. 8421 прегледа 0

Борисов пред конгреса на ГЕРБ

Ключовата дума е справедливост. Тя е важна, защото хората ни гледат. Това, което е позволено на другите, в БСП – този, който купува гласове в Асеновград, става член на Изпълнителното бюро. Можехме да извадим тази точка от дневния ред... Мен ме боли най-много, заяви Бойко Борисов пред делегатите на Националното събрание на ГЕРБ.

„Предишния път ви говорих за сини и червени лампички. Не ме разбраха тези с къщите за гости, не ме разбраха и други, не ме разбраха и тези в Пловдив... Няма да има милост за никого, защото партията няма да съществува. Ние можем и ни избраха, защото първо бяхме добри полицаи и давахме справедливост. Сега трябва да сме същите”, подчерта Борисов.

Той коментира и успешното председателство на България на Съвета на ЕС. "Ние бяхме фокус, защото избрахме най-трудната задача. На Балканите бяхме място на раздори. За пръв път променихме осите и София в тях влезе с важна задача. Ако Гърция или Македония бъдат председателстващи догодина, това си е един минисъвет... Затова, Кате (бел. ред. Екатерина Захариева), така реагира моят приятел Ивица. Защото винаги оста е била Атина - Белград и България никога не е чувала и участвала в тези процеси.

„Той ми е добър приятел. Но ги е яд малко. На Балканите завистта винаги е била ясно изразено качество. Но ние ще работим за нашите братя сърби, ще помагаме. Не ти дадох да реагираме силно, защото разбирам колко ги боли сърбите за Косово, разбирам ги, обичам ги. Но в същото време, така или иначе, ако не се разберат с Косово, няма перспектива за региона, не само за тях. Колкото и да е болезнено, там трябва да се вземе окончателно решение”, категоричен бе той.

Коментари


А така мойти ора! Призовавам двамата ми лични почитатели във форума да напишат още 200 злобни и ругателствени коментара за ГЕРБ и Тотев, щото ни го ли ма-анат тоя "крадец", аз ни моа са върнъ у Филибету, па камо ли и кмьет дъ станъ! Ей аку ни мъ избирьети ща отида у Бургас дъ живейа при Валерката Симеонов, или у Ямбол от дето и жината, там поне няма психиатрия разбийш ли! То аз и нали не съм майна, от Карлуу съм, колко муй да са чупя?

Разтурвай бардака Герб!Квото и да се обясняваш сте бита карта!

Бойкооо, Маминия и кликата около него по-богати от теб станаха,окрадаха целия град по-крадлив кмет Пловдив не е виждал!

И АЗ ИСКАМ ДА МЕ ВЗЕМЕ БОКО , ДА КРАДНА 5,6 АПАРТАМЕНТА , МОЖЕ И БЕЗ АСАНСЬОР И ПОСЛЕ ДА МЕ ОСВОБОДИ !!!!ГОЛЯМ МОРАЛ ,УЖАСНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!

Веднага на самолета и в неизвестна посока Иване.Другото е да изгниеш в затвора .

Мамин, килията те чака, Цв. си отива и ти падна чадъра. Менда колкото и да квичи не мож те спаси

Надявам се комисията му да се занимае с Тотев в най-скоро време! Иначе, може и да загуби следващите избори....

Сега ще ви обясня защо ще го духате. Само от парк Каменица чистата печалба ще ми бъде над 100 милиона. Хотелът ми излезе без пари, от едно общежитие направихме с мама и Гошо най-добрият хотел в града. АТ - бизнеса също ще ми носи огромни печалби - там прецакахме всякаква конкуренция. Със Спартак Николов направихме луди пари от ЗОП-ве в ВИК, които вложихме в недвижими имоти. И още, и още.... Сега, разбрахте ли, че нямам стигане, палячовци.

Пълно лицемерие от Борисов .Срам за България. Защо признахте Вие политиците Косово след като е ясно че там ще има обединение един ден с Албания???? А за Крим и Русия санкции и простотии. Жалко Борисов ,че си член а Европейското лицемерие !

Иване ,Иванее спасение нямааа

Гласувай.

За всичките ти мискинлъци през носа ще ти излезне Мамин

Абе,кретени тотевисти.Пак тоя Славчо,Глафчу ви виновен .То бива комплекси,ама толкова не бива.маминият еба майката на града, на тях все Глафчу им кратуните Накрая за такива инфантилчета,като вас ще взема да гласувам,за него ако реши да се кандидатира

Кой ша праим кмет сега... и колко ша дават да гласувами за него... Но задълйително да е пловвдивчанин.. Такива от Тополовград, карловски селяни - НЕ!!! да си ги нямаме такива. И без това им много селяни вече в Пловдив. Не искаме и кмета да е селска пръчка - като ЗКПЧ-то например- дето говори на мягкий знак

глафчувите тролове пак се превъзбудили че зкпч-то от с.баня ще става кмет.абе дърводелци и да мучите и да не мучите главчу ще стане кмет на путкина коледа.той освен градски кенефи и метли за метене друго не може да организира

Не мамин.Пак си в грешка.Всичко ще конфискуваме,а ти, брат ти и мама роза ще изгние те по затворите.

Що не го духате завистливи копелета. Да, знам, че повече няма да съм кмет, но от 2007 год. до сега станах почти милиардер. Ще си харча милионите по света и у нас, а вие ще се молите да ви взема в някоя от фирмите си на минимална заплата, защото фамилията ми направи пари, които вие и за три живота няма да направите.

Г-н Борисов,наборе защо толкова късно реагира?Пловдивчани вече не верват..

2015.Ив.Тотев пред актива на ГЕРБ --мен никой не мой на барни.Барнаха те Иване и така ще ти го нацепят,че кокаиновите торби под очите ще ти изчезнат.

Ако ще сменя Автотранспортния с Баскетболния нищо няма да се получи. По добре недей - както се казва. Пак ще береш ядове с "неблагодарния" електорат

Ами сега?Ко ще правят титюка и бидона, сол ташаците на маминия.

Браво,Бойко!Най-после..... тотев в затвора !!!Светлина нахлува в Пловдив !!!

Разбра те само гладния баскетболист ! Ела да видиш какво място даде на брат си докато беше кмет ! За заведение . Кметството на район " Западен " . Градина , подържана от " Градини и паркове " . С палми . Оказа се , че и той е некадърник . Даде го под наем .

НАД ПЛОВДИВ ПАК Е СУТРИН.

Мдаа,на ТОТКАТА отдавна му намазаха ските.Само той сиромаха последен разбра.Така е като си се обградил с гьзолизци.Те първи го предадоха

По делата им ще ги познаете !!!!

А бе умнико,какво лошо има след недоразумението Тотев да имаме пак почтен кмет.Аз съм една от"СГАНТА"както ни наричаш .

Сега да попитам Бойко,кой ще спре сганта на Главчу.Зикича или стаменката.Това е нелепо.

След тези думи на Борисов,маминия вече не е ли арестуван

Справедливост???? My ass !!!!