Борисов с горещ коментар за оставката на Нинова ВИДЕО

"Не очаквам решения днес. Ние като позиция на Европейската народна партия сме твърдо зад Манфред Вебер. За него работихме. Ние сме дисциплиниран член на партията и нямаме никакви колебания и опозиции. Мария Неделчева направи една много добра кампания и просто сами видяхте, че разликата между нея и останалите беше потресаваща като компетентност, знания и умения. Тя има най-много преференции". Това коментира пред журналисти премиерът Бойко Борисов. Той е в Брюксел, за да участва в неформална работна вечеря с лидерите от ЕС.

"Омръзна ми от социолози и политолози да казват какво мисля аз. Аз никога не се меся в работата на други партии, може би в четвъртък ще говорим повече за изборите", категоричен беше Борисов.

Оставката на Корнелия Нинова премиерът коментира с думите: "Мен много пъти са ме подканяли или са правили намеци, и аз съм давал оставка, когато съм виждал че управлението трябва да бъде преструктурирано. Това е лично решение, БСП ще решат какво ще правят. Видя се къде са отишли парите и за медии, и за социолози, и за политолози. Резултатите на ГЕРБ са много добри. Сред работещите, младите, интелигенцията сме водещи. Губим от БСП при над 60-годишните и ниско интелигентните. 21 области срещу 3 са точно 7 пъти. Това е като оценка за изборите. В следващите дни ще кажем какво правим и какво правим. Когато победиш, може да замълчиш, когато си победен, трябва да говориш", каза още Борисов. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
виктор

виктор

28.05.2019 | 21:52

ха-ха-ха, гледам червените мухоморки заработват по опорки! Всуе се пънете, червенушки! Борисов ви отнесе сам, за има-няма 2 седмици. 2 хистерясали и климактерични женичики правеха "кампания" като врещяха като кози и се блещеха по телевизора. На това само баба Пена-червената може да се върже. Сбогом!

Отговори
3 1
GOsho

GOsho

28.05.2019 | 20:07

ami tvoiata ostavka Bubi???

Отговори
1 7
observer

observer

28.05.2019 | 19:46

Дааа, опасни симтоми пробиват изпод повърхността на great communicator B>B. От първия му учител в политиката, Т.Ж. Има много малко време да дизенфикцира махленското сборище от вредители по посевите наречено герб.

Отговори
1 6
Пироня

Пироня

28.05.2019 | 19:36

По-малко от 10%гласуваха за ГЕРБ, за каква победа става въпрос.Гласуваха циганите,администрацията с купените дипломи и техните семейства, още процент гласували има и за коалиционните им партньори. Спечелил си круши.

Отговори
3 7

Анкета

Каква вода пиете вкъщи?