Подай сигнал

Борисов: Подкрепяме Кьовеши, но не бързахме да говорим

Власт

от Екип Марица 638 прегледа 0

Борисов: Подкрепяме Кьовеши, но не бързахме да говорим

Премиерът Бойко Борисов потвърди пред "24 часа", че България ще подкрепи румънката Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор.

"Кьовеши има нашата подкрепа за поста, просто при определянето на хора за високите европейски позиции не е нужно да се говори предварително, както обикновено правят от опозицията", каза Борисов пред "24 часа".

От началото на годината премиерът бе атакуван от лидерката на БСП Корнелия Нинова, че не подкрепя Кьовеши за европейски главен прокурор. Социалистите дори обвиниха Борисов, че е гласувал срещу нея и в подкрепа на френския кандидат Жан-Франсоа Банер. В последните седмици французинът се отказа от поста европейски главен прокурор.

България е изчаквала общо решение на ЕНП кой да е фаворитът на десните за поста и заради това не е обявявала гласно своя фаворит.

 

Коментари


Цветанке Оризова, Бойко най-накрая ще се ядоса че именно Нинова, а не ти му даваш наклон на решителността и ще вземе кардинално решение.

марица , айде без триене

Честните и уважаващи закона хора , не се вълнуват от това , кой е прокурор!!!!!В България обаче и за България , това е основен въпрос !!!!!Има ли някой да не знае защо?

Румънската циганка е последната и най-силна скрита лимонка на Сорос. Поради тази причина европейска прокуратура НЕ ТРЯБВА да има. Тук се иска игра ва банк, не знам на ББ дали му държи. Все пак трябва да е ясно кой държи картите.

Кво ще кажеш да е гл.прокурор на България? До един ще ви опандизи, крадлива сган!

Само румъния и България , не гласуваха за Кьоваши и на слепите е ясно защо!!!!!Тя скоро ще ви "ПОДКРЕПИ"!!!

Страхотен български сайт за игри от които се печели! Играй безплатно, печели истински награди!Десетки видове игри, томболи, лотарии!Развий твой блог - печели от писане на статии!Без ограничения - колкото повече играете, толкова повече печелите!Най-важното - напълно безплатно е, и се забавлявате!Регистрация тук - http://freelotto.eu?ref=70876&bsd=vi8YKxpwEmf

Бойко, на теб Нинова ли ти дава наклона? Покажи че си независим мъж, не подкрепяй подлогата на Сорос Кьовеши! Стига и да я подкрепи онази пълзяща мечка Йотова.