Борисов изригна: БСП искат да бъда пратен в Белене и убит!

БСП искат да бъда санкциониран, а после да бъда пратен в Белене и убит... Те така са постъпили с дядо ми и с много други дядовци. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Лице в лице" по bTV по повод внесения от БСП сигнал до ЦИК и СЕМ и желанието им министър-председателят да влезе в отпуск, докато върви предизборната кампания.   Относно обвиненията на БСП, че ползва целия държавен ресуср, за да рекламира партията си, Борисов каза: "Не знам като какъв сте ме поканили, но мога да кажа всеки ден какво съм правил, откакто започна кампанията. Ако за предизборна кампания считат посещението на папата, силно ме надценяват. Да, имаме добри човешки отношения, знае ме по малко име, но да ми влезе в кампанията, да ме подкрепя 3 дни, ми се вижда прекалено дори за техните представи".

"На парада бях, но Румен Радев ни нападна тежко в изказването си,  така че трябва и към него да внесат сигнал. Ако тръгнем по тази линия, може да намерим за какво да се хванем в изказването му. После бях на протест, защото хиляда души ме викаха на протест за зелена площ, реших им проблема, но така, както ме изпратиха, можеше и да ме бият с камъни, така че това не го считам за партийно мероприятие", добави премиерът.

"Нека поговорим и за борда на директорите на най-големите компании в Европа...летателни средства сме ползвали. Правителственият самолет ходи с папата и делегацията до Раковски. Ето, казвам ви програмата, а правителственият самолет ходи до Раковски, защото бордът на тези, които си дойдоха с частен самолет, искат да видят съседите, комуникациите, града. Сиреч като говорим за инвестиции от милиарди евро, някой да сметне транспортния разход на хеликоптера, на който не съм се и качил, е смешно", каза още той.

"Днес 27 милиона дадохме за ямболската болница. Те от преди 40 години са го почнали. На БСП всичко им е започнато и незавършено. Нека 120 хиляди хора от Ямболска област да отидат и да им кажат, че не искат да се прави болница", уточни премиерът.

"Нямам нито едно партийно мероприятие. Всичките са болници, 20 милиона дадохме за нови училищни автобуси за децата. Докато мине обществената поръчка, сигурно ще мине половин година. Ама автобусите са нужни, защото децата и родителите искат те да са нови, здрави и сугурни", заключи Борисов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Василев

Василев

09.05.2019 | 07:13

¨БСП искат да бъда санкциониран, а после да бъда пратен в Белене и убит... Те така са постъпили с дядо ми и с много други дядовци¨ - Щом е така, г-н Борисов, защо станахте член на БКП?

Отговори
0 0
намръщенЪ

намръщенЪ

08.05.2019 | 23:05

Най-голямата грешка на първото СДС беше, че не обяви БСП извън закона. Вярно, бяха се договорили и договаряха на "кръглата маса", но единственият начин да се изтрие БСП бе забраната. До Анонимен, който пита как е завършил школата на МВР. Лагерите в България са премахнати около 1961-1962 и остават само затворите. След средата на 70-те не би било пречка за син/внук на изтърпял наказание там да стане пожарникар или милиционер. Затворен му е по-скоро пътя към правосъдието

Отговори
0 0

08.05.2019 | 22:50

Най-голямата измама за последното десетилетие е, че комунето Борисов е десен политик и червената му Шайка-ГЕРБ е дясна партия.

Отговори
0 0
Анонимен

Анонимен

08.05.2019 | 20:04

Г-н Борисов, след като твърдите че дядо ви е бил в Белене, как ти завърши академията на МВР? Как започна работа в милицията и после в полицията? Беше пожарникар, беше мутра, беше шеф на ИПОН и главен секретар на МВР. Отчудващо човек с такава биография може да работи на такива места. Престанете да говорите небивалици, изглежда че това е ваше оправдание. Между другото и вашия баща е работил като пожарникар в МВР.

Отговори
8 3
Gosho

Gosho

08.05.2019 | 19:46

NE samo BSP ,vsichki nie iskame ,dai boje ot tvoiata usta v na gospod ushite.

Отговори
4 4
Хич

Хич

08.05.2019 | 19:24

Да не ти пука от тия червени боклуци ! Остави ги,те ще се самоизаждат още дълго време !

Отговори
11 7
Hristo Peshev

Hristo Peshev

08.05.2019 | 19:21

BOYKO NIE PROSTO NE TE ISKAME NIE KOITO NE GLASUVAME NIE KOITO ISKAME DA SVIKASH VELIKO NARODNO SABRANIE ZA PREZIDENTSKA DARZHAVA I DA TE OBESIM NA PLOSHTAD NARODNO SABRANIE ZAEDNO S CYALATA TI POLITICHESKA PIZMET A PARLAMENTARNATA SGRADA SHTE PREVARNEM V NAZIONALEN MUZEY OT KOYTO DA PECHELIM NIE GRAZHDANITE NA NARODNA VELIKA BULGARIA

Отговори
4 7

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?