Борис Джонсън се влюби до уши в 30-годишна

Гуруто на Брекзит и бивш външен министър на Великобритания — Борис Джонсън, се влюби до уши във връстница на дъщеря си.

Пет месеца, след като 54-годишният Джонсън призна, че бракът му е към своя край, той отново откри любовта в лицето на млада хубавица.

През септември 2018-а Борис и съпругата му Марина официално съобщиха, че се разделят и слагат край на съвместния си семеен живот.

Изглежда Джонсън не е страдал дълго, защото много скоро след развода той пак се понесе на крилете на любовта. Заслугата за това е на една доста по-млада жена, в чиято компания бившият кмет посрещна настъпването на 2019 година.

Избраницата на политика е съветник на частната финансова компания Bloomberg и е само с 5 години по-голяма от неговата дъщеря Лара. Това е 30-годишната Кари Саймъндс.

"Те много се обичат", твърди източник, който издава, че е много възможно двамата да се оженят, когато Джонсън официално се разведе с майката на четирите му деца.

54-годишният политик напусна поста си през юли 2018-а заради несъгласие с правителствения план за Брекзит, припомня факти.бг. Работата за него остана на заден план за сметка на любовта. Колегите на Джонсън за първи път забелязали, че той има нещо общо с красавицата още през февруари миналата година.

Оказало се, че на Свети Валентин Саймъндс и Джонсън вечеряли заедно в лондонски ресторант. Най-вероятно изневяра е причината да се стигне до официалната раздяла между бившия външен министър и законната му половинка Марина. /Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?