Подай сигнал

Бомба! Водеща в bTV стана двойна, бременна ли е СНИМКА

Лайфстайл

от Марица вест. 69298 прегледа 0

Откакто не е на екран, шефката на новините по Би Ти Ви Гена Трайкова значително е наддала на килограми.

Преди 5 години синеоката блондинка оглави сектор „Новини” на медийната група, а новият й пост я свали от ефир. Според една от версиите на колегите й от нюзрума, 5-те години далече от светлините на прожекторите са се оказали фатални за суетата и фигурата й. Други обаче са убедени, че амбициозната телевизионерка най-накрая е взела решението да стане майка, пише „Уикенд“.

По време на гостуването си в сутрешното предаване „Тази събота” по повод новото новинарско студио на Би Ти Ви, Гена се появи видимо наедряла. Статичната поза и необичайно подпухналия й вид породиха съмнения у зрителите, че вероятно очаква дете и крие щастливото събитие от суеверие. Подозренията още повече се засилваха и от ниските еспадрили, които Гена бе обула.

Кафявите чепици изобщо не подхождаха на дългата й сива рокля, но вероятно телевизионната шефка бе предпочела удобството пред стила.

Ден по-късно, по време на официалното представяне на новата визия на студиата, Трайкова изглеждаше още по-странно. Прехвърлилата 40-те красавица прикриваше тялото си с омотан около него широк и дълъг шал. За разлика от останалите си колеги, които се разхождаха и показваха на зрителите трите мултифункционални сета, за да видят това, което остава скрито за тях, единствено Трайкова останала седнала на стол.
Коментари


В това че е наедряла няма нищо чудно!... При тези заплати в БТВ това е съвсем разбираемо!...

Кой си ти да казваш кой кога ще ражда!? Може би трябва да е родила на 15 години. Според разсъжденията и злобарството на българина може би въобще не трябва и да се ражда

Бомба... Двойно... Айде у лево и тоя сайт, в блеклистата ми!

Деца се раждат на млади години,не на 40.....

С тризнаци!!!!Що ровите в личния живот на хората?