Подай сигнал

Бомба в Nova: Шеф Петров унизи Гала и На кафе!

Лайфстайл

от Екип Марица 44521 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Шеф Петров се похвали, че неговият ресторант е избран за номер едно. В същото време уязви и Гала, която смята за посредствен журналист.
„СПЕЦИАЛНО ЗА Тези дето ни плюят ???
Закачете си тази снимка някъде, че да не плачете много ..да свиквате на болката! Това не е написано нито в Бакхус, нито в Го Гейд, нито в На Кафе с Гала или пък от ония Робинзон на Гудфуд….и не Питайте защо няма Мишлен в България… Мишлен знаят най-добре, че има и то с Две Звезди ⭐️⭐️ От къде мислите, че пътуват тези хора и имат месец напред резервации(платени)…. качват ни ги таксиметровите шофьори на Аерогарата, имаме викачи на Витошка и луди блогърки бръмчат по Нета ….хахаха….. ех…. Свиквайте ?


Да! Мъчите ни, трудно ни е, създавате лъже идоли да се борят с нас, а те са по-страхливи и невежи от вас! Трудно е, но така успеха ще е по-сладък, защото и вие ще спечелите!


Преди много години, тренирах футбол. Издънихме се и тренера ни пусна на Маратона. Трябваше да избягаме 42,195 километра, аз се надух и отидох с еспадрили (шляпки с въжета) скъсаха се на 12 километър.. ядосах се и тичах БОС по бул.Ленин ( Царигратско) 30 км. .. всички се отказаха..финиширах на Стадиона с изгорели крака.. После разбрах, че това беше така, защото сам си го направих трудно.. и така! Пак всички спечелиха, защото залога беше поне един да го избяга.. е 3,47 часа бос и с кръв.. От тогава знам, че не трябва да разчиташ на никой, а на себе си. Да си го правиш сложно и важно…. сам!

Пак….Лека нощ!
Благодарим на тези които ни подкрепят!“

Източник: Фейсбук (без редакторска намеса)

Коментари


А а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а а нанам сикем

Абе тая Галка ,чакамея на голф игрището в г-р Разлог.Да видим пак как си пече гърдите на ливатката зад къщата и.

Е, това вече е върхът на неграмотността - "ЦариграТско"! Поне да спре да пише, да не се излага ! Ех, ПетроФ...... ПетроФ!

Този плужек изобщо да не говори за спорт, камо ли за маратон. Търкалящо се кюфте, маратона не е за аматьори, умира се там ако не си подготвен.2.20 как ти звучи, като нещо непостижимо...

От кога Гала се води журналист??? Не всяко лице на Нова е професионалист!!!

Тоя ако е готвач.....звезди ,,Мишлен,, му се присънили.Шефче,докато се правиш на готвач,хората направиха пари...доста пари.Примири се,не те ,,харесва камерата,,меко казано,телевизия повече няма да видиш,затова си налягай парцалите в ,,молекулярната си кухня,,

Този дори не е полуидиот. Той е завършен. Абе тия хора защо не си пият редовно хапчетата?

Окончателно е изперкал и то здраво !

И двамата са цървули

Лош си шеф Петров и гладен да съм не отивам в твоя ресторант.ЗЛОБАРРРРРР

На този никой не му угоди

Не,че Гала е цвете, ама тоя е ебахти олигофрена. Има поне 100 правописни грешки, да не говорим за логическите такива!!!! Аман от "готвачи"...

ДА И АЗ ЩЕ Я...ОБИДЯ И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ И ОТПРЕД И ОТЗАД АКО МИ ДАДЕ

Наистина, много злоба. Петров дори не допуска, че не е най добрият. И той е комплексар, горкият.

И ако шеф Петров беше и грамотен, може би хората щяха да четат хейтърските му постове. Откъде толкова злоба, шеф? Ако има нужда, ходете на психоаналитик, не замърсявайте средата с негативизъм!