Подай сигнал

Бомба в bTV: Тв водеща закопа силиконките с тази СНИМКА

Деси Стоянова радва с естествена хубост

Лайфстайл

от Екип Марица 12485 прегледа 0

СНимка: Гугъл

Новинарката Деси Стоянова публикува доста интересна снимка в социалната мрежа. Екранната партньорка на Сашо Кадиев по Би Ти Ви се пусна без грим във Фейсбук.

Резултат с изображение за Деси Стоянова радва с естествена хубостФотото на водещата на сутрешния блок „Преди обяд” по Би Ти Ви зарадва искрено почитателите си.


Деси Стоянова се е щракнаа в близък план и изглежда напълно свежа и естествена, пише вестник „Уикенд”.


Въпреки, че е на 43 години новинарката слага в малкия си джоб много от тунингованите моделки и силиконки, се вижда от интересното фото.

Стоянова споделя, че когато не е под светлините на прожекторите, не обича да носи тежък грим. А кожата си поддържа с редовни посещения в козметичен салон.

„Никога не съм си слагала ботокс, нито филъри, подлагам се на други процедури, които не са толкова агресивни”, споделя Деси Стоянова.

Припомняме, че от доста години тя има щастлив брак със съпруга си, който е неин колега. Двамата никога не са давали поводи за интриги и клюки, камо ли да хранят жълтите медии с битието си.

Ето, че когато човек иска, може да стои далеч от устите на хейтърите и завистниците, но трябва да знае как да го направи. Деси Стоянова е наистина сериозна и стилна дама.

Брюнетката нито веднъж не се е мъчила да скандализира или да се преструва на това, което не е, само и само да прикове вниманието.