Бомба в bTV! Известен актьор сменя Слави, Халваджиян...

Магърдич Халваджиян е човекът, който ще смени Слави Трифонов в ефира на Би Ти Ви.

Слухът, който се носи от доста време, беше потвърден пред „Уикенд“ от отлично осведомен източник от ръководството на канала. Арменецът вече е събрал екип и работи над ново шоу, което ще се излъчва от средата на септември във вечерните делнични часове. 

Предаването, което ще върви на мястото на „Шоуто на Слави“, няма да е „Господари на ефира“, както се спекулираше доскоро. Дългия ще бъде наследен от съвсем нова като концепция продукция, която е замислена много по-мащабно в сравнение със сваленото преди месеци шоу. Тя е подготвяна специално за да се излъчва от 22,30 часа вечерта от понеделник до петък и няма нищо общо с проектите, които до момента е развивал Халваджиян. 

Доскоро се шушукаше, че водещ щял да бъде Димитър Рачков, но по информация на „Уикенд“ шефовете в Би Ти Ви не са одобрили идеята, тъй като актьорът е твърде обвързан с конкурентите от Нова тв. Именно затова като лице на шоуто поне за момента се спрягал далеч по-неутралния, но достатъчно харизматичен и забавен Ненчо Балабанов.

Телевизията вече малко по малко започва да налага образа му в своя ефир. В началото на юли например той бе коментатор в студиото на предаването „Преди обед“ и цяла седмица казваше „Добро утро“ на зрителите с любопитни теми и новини. Смята се, че засега той има най-големи шансове да стане основен водещ, но не е изключено в последния момент да бъде взето друго решение. 

Самият Слави вече няколко пъти прави прозрачни намеци в своето все още незакрито шоу, че Маги Халваджиян точи зъби за мястото му. Сред телевизионерите обаче се шушука, че вечерният часови пояс е бил обещан на арменския продуцент много преди Дългия да обяви, че напуска Би Ти Ви. Както е известно, договорът му изтича в края на лятото и, когато научил, че има опасност да не го подновят, решил да си тръгне сам, с развети знамена и като победител, вместо да чака да го изгонят. 

Още преди повече от месец шефът на телевизията Флориан Скала обяви, че има ясна и точна концепция какво ще се излъчва вместо „Шоуто на Слави“, но ще го съобщи чак през септември. Тъй като обаче екипът на новото предаване е събран и скоро започва работата си по него, тайната, в която се пази проектът, вече е публична. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
психопат

психопат

18.07.2019 | 18:00

„Игрите на звездите” даже и събота и неделя ....

Отговори
4 1
Русофил

Русофил

18.07.2019 | 17:29

Като го няма Славчо по - добре канал1.

Отговори
7 3
зевзек

зевзек

18.07.2019 | 17:07

"Катето Евро"?!!! хаха..ха...схванах иронията и затова имаш "+" от мен.

Отговори
8 0
психопат

психопат

18.07.2019 | 15:37

Искам васяка вечер да гледам Катето Евро !

Отговори
5 10

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?