Бомба! Тита и Галин са гаджета!? СНИМКИ

На 12 март Галин отпразнува 28-ия си рожден ден. Този път развали традицията да пътува в чужбина на този ден, а вместо това събра най-близките си приятели на луд купон в столичен клуб. Все пак бе освободил деня си от работни ангажименти. 

На партито отсъстваха негови колеги от бранша, но пък тийнсензацията Тита бе гвоздеят на вечерта. Същата вечер тя имаше участие в клуба и това провокирало Галин да избере точно там да пирува. Оказа се, че е голям почитател на "газелата", а по всичко личи, че и тя му симпатизира.

Цяла вечер Тита не спряла да поздравява колегата си, а накрая дори му връчила микрофона да каже няколко думи, а след това и да попее. Именно скандлната певица, която в момента е участник в "Като две капки вода", му поднесла  вкусната торта и го накарала да си намисли желание, преди да духне свещичките.

Изглежда Галин се е сприятелил с колегите си от поп и аренби сцената, а не с тези от фолка. За никого не е тайна, че е близък и с Гери-Никол и често могат да бъдат засечени в обща компания. Наскоро наш репортер забеляза Галин зад кулисите на 'Капките", където бе отишъл да подкрепи Тита.

Това не значи, че няма нужното уважение от популярните чалга звезди. Не случайно е най-исканият за дуети и в репертоара си има парчета с топ имената, сред които Цветелина Янева, Джена, Десислава, Емануела, Лорена и т.н. Отскоро Галин се изявява и като продуцент, пише show.blitz.bg. Вече представи първите си две попълнения - Десита и Лидия, които още с първите си песни дадоха сериозна заявка за конкуренция на големите имена в момента. Дуетното му парче с Лидия "Няма да ми мине" пък бележи рекордна гледаемост само 24 часа след премиерата.  

“Създадох “Няма да ми мине” и се накефих адски! Усетих я като песен, която ще обичам с цялото си сърце още от първите акорди, още от първата фраза. Песента е специална не само защото е моя, но и защото е дебют за Лидия в Alpha Music, а и в поп-фолка като цяло! Пожелавам й успех и обещавам, че аз и екипът ми ще работим неуморно за него!”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?