Бомба! Слави става новия Митко Пайнера

Остава точно месец до края на "Шоуто на Слави", което се върти от 19 години насам. Очаквано бързо плъзнаха догадки за бъдещето на Дългия, както и за съдбата на целия му екип.

Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката, пише "Галерия". Дори това да се окаже вярно, Слави започнал да крои планове и за различни проекти за музикантите и артистите на шоуто.

Близки до него твърдят, че някогашният кукувец планира да се захване сериозно с продуцентска дейност и да се превърне в пряк конкурент на Митко Пайнера.

Впрочем тази дейност не му е чужда, тъй като в началото на демокрацията Трифонов основа БМК, с която подкрепяше не само "Ку-ку бенд", но и редица родни певци като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, пише още изданието.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от "Ку-ку Бенд" няма да спрат да създават нови песни – както за оркестъра, така и самостоятелни. Даже напоследък се забелязва, че певците в шоуто натрупват нов репертоар и ударно представят парчета.

Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Тръгнат ли на редовни участия, Дългия ще прибира процент от хонорарите им. Според запознати в момента Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лева на изява. Годжи също струва толкова, но откакто стана татко, е понамалил участията.

Слави планира да им вдигне хонорарите, защото след като спре шоуто, към тях ще има голямо търсене. Най-вероятно в "Седем Осми" Трифонов ще вземе и други изпълнители. Сред първите в списъка е Сава Чиплич, който преди седмица спечели конкурса на Дългия "Нова звезда".

Не е ясно какво ще правят занапред другата част от музикантите. За Цветан Недялков и Иван Стоянов се знае, че от три години са доценти и имат сигурна работа като преподаватели в Консерваторията. Но танцьорките от балет "Магаданс" все още не знаят какво ще се случва оттук нататък.

Слави ще уреди и актьорите си. Краси Радков взимал по 7000 лева да весели частни партита и събития и ще продължи да го прави и след шоуто, като Трифонов ще е негов импресарио.

С Мариан Бачев и Иво Сиромахов ще направят театрален спектакъл, подобен на този на Рачков. show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
17 коментара
Дертлиев

Дертлиев

30.06.2019 | 08:28

Голям дерт ми беше какво ще прави Слави. Благодаря за информацията! Вече мога да спра валериана.

Отговори
0 0
Аз ще коментирам кодирано ;)

Аз ще коментирам кодирано ;)

29.06.2019 | 23:21

Понеже редовия българин е интелигентно човешко същество,стъпкано ,но все още живо,ще коментирам коодирано и ще ме разбере какво се опитвам да кажа! Пробуждане.Нормален живот.Стоп на мизерията!Време е да се размърдаме!

Отговори
0 0
Ааа,триете ми коментара значи!?

Ааа,триете ми коментара значи!?

29.06.2019 | 23:17

Има ли коментар за събуждане и пробуждане на народа се трие аламинут,а?

Отговори
0 0
Панделка

Панделка

29.06.2019 | 23:11

НЕ ГЛЕДАИТЕ В ПАНИЧКАТА НА ДРУГИЯ,ПРАВЕТЕ НЕЩО,СЪБУДЕТЕ СЕ ДА ИЗКАРАМЕ ТАЯ ДЪРЖАВА ОТ БЛАТОТО,СТИГА СА НИ МИСЛИЛИ ЗА ТУЗЕМЦИ ИЗ ЕВРОПА!

Отговори
0 0
Сливи

Сливи

29.06.2019 | 14:04

Няма по голям Помияр от Слави Трифонов за пари ще продаде всичко

Отговори
0 3
почитател

почитател

29.06.2019 | 09:57

Слави с каквото се захване в музикалната свера ,няма конкурент,програми,шоута и каквото щете.Това което го умее най добре.На добър път.

Отговори
23 11
Кавал Бареков

Кавал Бареков

29.06.2019 | 09:17

Всеки ден Фейк новини от Фейс медии

Отговори
8 3
Филип

Филип

29.06.2019 | 08:55

НЕГО МИСЛЕТЕ СЛАВИ.

Отговори
10 5
СЕРСЕМ

СЕРСЕМ

29.06.2019 | 02:13

Като гледам как Слави ходи с бастун на записите още от миналата година, допускам далеч по-прозаична причина за спирането на шоуто. То си е много изтерзаващо темпо, а болестта на Слави, макар и в едва удържана ремисия, напредва фатално. Използват го за плашило в медиите, но Слави ще стане политик, когато и Диляна Грозданова го направи. Да ме извините за прямотата.

Отговори
8 8
Павел

Павел

29.06.2019 | 02:04

Кой го интересува какво ще прави учиндолеца...!?!

Отговори
12 21

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?