Подай сигнал

Бомба: Рачков сяда в стола на Слави Трифонов

Лайфстайл

от Екип Марица 42981 прегледа 0

Димитър Рачков

Водещият Димитър Рачков съвсем скоро може да сбъдне мечтата си и да седне в стола на Слави Трифонов, пише HotArena. След официалното изявление на Слави, че шоуто му спра да се излъчва, сценарият неговото място да заеме "Господари на ефира“ изглежда по-вероятен.

Още преди месец папараците на „България Днес“ уловиха Маги Халваджиян на излизане от Би Ти Ви след тежки преговори с ръководството. За да се намърдат на мястото на Слави е ефира, Господарите трябва да променят концепцията на предаването.

Най-вероятно адреналинките ще се преквалифицират като балерини и ще увеличат състава си. Хора от тв бранша издават, че няма много продуценти, които да предложат подобна концепция за развлекателно предаване. Освен Халваджиян единствения вариант са Иван и Андрей, които имат опит с „Шоуто на Азис“.

Коментари


Не, не, не и този лигльо! Стига с тези простотии! Много ни подценяват.

Отговор на Слави е N°1 : И ти твърдиш , че г-н Трифонов не е гербаджийска подлога !?!? Той е със "Оназ" която е на власт.

Моят коментар е,че гледам,гледам и не вярвам на ушите си,найстина ние българите се самоизяждаме,найстина не мога да повярвам обаче,че на днешна дата 2019 има по добър комичен,способен и талантлив актьор от Господин Рачков,наистина съжалявам,че пишете тези неща и знам,че си вършите работата,но вместо да ви наричат жълтите новини и да пишете неща,за който някой си...ти е платил,а ти не можеш да спиш нощем. поне 10 процента от вас имат по голями грехове,но сте намерили мишена,ок уважавам всяко мнение,но за бога хора,за това е дистанционното,сменете канала,и он друга страна не допускайте да ви манипулират, ..за историята и за тези който са внедрени с тая цел,и се задоволяват с такива жалки коментари,искам да им кажа само едно...колко продажен и отчаян трябва да си,че да се подадеш, ти който и да си,да задраскваш един такъв талант като Рачков?И друго господин... .госпожо....Да приемем,че е истина,вие уважаемите няма ли да го направите за синъ ви,за зет ви,ужас направо не вярвам,че си позволих да напиша тези неща,който разбрал,разбрал,и с 2 думи,Рачков си е Рачков,и на критиците пак им напомням,сменете програмата,никой не ви кара да го гледате нали?

БТВ ще яде кура,това е положението!Да изгубиш един от основните си стълбове,заради слагачество на силните на деня! Каквото и да се появи на мястото на Слави,ще издържи няколко месеца и това е! Слави,или ще отиде в друга телевизия,или ще си направи своя,и ще ви сипе с големия черпак подлоги гербаджийски!!!

Кой каза че няма сценарист Аз съм най-великият

Защо ли не се намират продуценти за господари на ефира май си е малко тъпичко

Тоя лигоч, няма да гледаме БТВ

Често комедията с се изражда във фарс.Няма отърване от долния кич на Главанака .

Marica.BG,,нищо чистоплътно не лъха от Вашите новини. Колкото е мътна р.Марица,толкова е и Вашият коментар.

Бомбааааааа....цяла България е в шок и ужас от тази новина...вие сте царете на измислените новини