Подай сигнал

Бомба! Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов

Лайфстайл

от Екип Марица 55088 прегледа 0

Бомба! Рачков и Халваджиян прецакват Слави Трифонов

Страшна дилема отново тресе Слави Трифонов, след като обяви край на приключението си в bTV и край на 19-годишната история на “Шоуто на Слави”. Шоуменът не е очаквал, че толкова бързо ще бъде заместен в телевизията, довериха хора от екипа му. След като Дългия обяви края на шоуто си, много родни продуценти се размечтаха за така желаното ефирно време и започнаха преговори с ръководството на частната телевизия. Затова и започнаха да витаят всевъзможни спекулации по темата. Споменават се Краси Радков и Димитър Рачков, които биха могли да седнат на стола му. А неговият телевизионен враг Магърдич Халваджиян вече се спряга като възможния продуцент, който ще започне да работи отново за Би Ти Ви с шоу, подобно на това на Слави Трифонов.

Слави вече съжалявал, че е взел прибързано решение. Той бил наясно, че щом слезе от екрана, от който всяка вечер общуваше с милиони зрители, ще бъде забравен само за няколко месеца. А ако влезе в политиката, трябва да го направи веднага и да започне от нулата, а вече не е в първа младост.

Близки до Слави доверяват, че тези дни се е оттеглил в имението си и усилено премисля как да процедира след драматичния обрат в живота си и какъв път да поеме.

Коментари


Слави се изчерпа отдавна Простотията, голямата простащина,сарказмът и идиотизмът царят в предаването му Уникално добър лигльо-- противно добре умее да се лигави Мисля че изпростя на макс Нека се оттегли Време му е

Отдавна трябваше да спре предаването. Много ипросташтина цинизъм и чалга. Баста на Слави.

Всяка телевизия ще иска да си вдигне рейтинга с шоуто на Слави,но явно е намислил как ще продължи,да не го съжеляват.А които си мислят че ще го заместят,пет пари не струват.

Да се маха докато не са го осъдили за пропаганда в името на опошляването и извращаването на българската младеж, която копира неговата агресивност и примитивност!?

Всички споменати са вече взели-дали! Никой от тях няма какво повече да покаже.Слави се оттегли, защото разбира,че е също изхабен.Нужни са нови лица!

Velik si i velik stesi ostanes tisi oste ot nacaloto sis nas zritelite i dokray si snas inie step. A vsicki sled teb vsicko cudo 3 dena kakto sa kazali nasite pretci . S L A V I T R I F O N O F vieste nomer 1.

Ще те купи и продаде с джобните си пари, нищо няма да наемеш

Местя си го от единия крачол в другия !!!

Ще го наема да ми прави педиккура. Той е подлога

Slavi e bil vinagi napred.Toq roden lider i nqma koi da go pretsaka! Smeshnitsi!

Абе вие верно сте ненормални

Защо мислите,че Слави е толкова прост,че да се остави някой да го прецака?Тоя учиндолец е толкова хитър,че надали е взел това решение да се загроби?Има нещо в предвид.

Ха ха, който е писал статията... е на нивото на малкия ми син. Еееееейййй журналя...

По-добре не се отказвай! Ако искаш малко смени репертоара и Бог да е с теб!

Слави може да си живее спокойно.Обезпечил се е с достатъчно средства,и му е време да се отдаде на заслужена отдих.Не му трябва политическа кариера,която може да му създаде излишни главоболия.

Смешник!Оттеглил се в имението си?!На какъв се прави тоя селяндур,бре?Въобще да не се показва вече -Жабока Кермит

ЕХ,Слави поне още 5 години