Бомба! Палави пловдивчанки подчиниха Тони Стораро и Фики

Тони и Фики Стораро се обзаведоха с млади гаджета зад гърба на съпругите си Валя и Гюлджан. Скандалната новина сподели с „Уикенд” приятел на новите метреси на фолк певците, запознат в детайли с интимните им отношения с плавите красавици.

„Фики Стораро го играе влюбен в жена си, миналия февруари стана татко и уж беше много щастлив. Само година по-късно обаче вече сериозно е хлътнал по русата фурия Елена Георгиева, която се подвизава във фейсбук като Ellein Georgieva. Страхотна мадама е, не може да си кривя душата, но има толкова женско коварство, че може да разбие семейството на монах-отшелник”, ясен бе информаторът.

Бащата на палавника – старата муцуна на фолка Тони Стораро, не се дава на любовния фронт и също върти извънбрачна афера. Оказа се, че чалга идолът кръшка на съпругата си Валя с приятелка на любовницата на сина си. Източникът потвърди, че Тунчер Фикрет Али, както е името му по паспорт, редовно разтяга пружината с брюнетката Антония Налбантова, също пловдивчанка. Остава мистерия как баща и син са се запознали с палавите дружки Елена и Антония, но се говори, че двамата често си намирали повод да се измъкнат по спешна работа, за да се насладят на новите си секси завоевания. Обикновено обяснявали на жените си, че излизат по работа.

Фамилният Содом и Гомор, заформен от Стораро –старши и младши, се допълва от брата на Тони – Али, който е завъртял главата на трета секс бомба от компанията на Елена и Антония. Малко известният за широката публика родственик на Тунчер обеня флуиди и чувства с Кристина Кръстева (няма нищо общо с известната журналистка със същото име, б.ред), отново брюнетка с доста свободен морал. „Знае се, че трите шантонерки са попаднали в комплект в обкръжението на фамилията Стораро и така тримата роднини се хванали на любовните въдици”, отсече запознатият с шекспировата драма.

Преди три години медиите гръмнаха, че Човека глас, както феновете на лекия жанр наричат Тони Стораро, има сериозно гадже – 22-годишната тогава блондинката Йоана. Студентката успяла да завърти главата на певеца и го следвала неизменно на всичките му участия. Пищната мацка дори не се опитвала да скрие отношенията си с известния певец и го гушкала пред всички по кръчмите. Тогава певецът извади късмет и дългогодишната му съпруга Валя прости прегрешението, без да подава молба за развод. Дали и този път ще изтегли дългата клечка, предстои ида научим.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?