Бомба! Меган Маркъл и принц Хари бягат в чужбина

Меган Маркъл и Хари бягат в чужбина

Веднага след раждането Меган Маркъл и принц Хари заминават в чужбина. Бъдещите родители сериозно обмисляли този неочакван ход след появата на кралския наследник. Меган и Хари мислят да се преместят в Африка след появата на бебето, пише вестник „Сънди Таймс“.



Според изданието, което се позовава на източници от Бъкингамския дворец, обсъждането на идеята било в начален стадий.


Меган и Хари ще бъдат натоварени с международна дейност, която ще съчетава благотворителност с представителство на монархията в чужбина.


Авторът на инициативата е британският дипломат и специален съветник на принцовете Уилям и Хари по конституционни и международни въпроси Дейвид Манинг.

Окончателното решение за заминаването им ще стане ясно не по-рано от 2020 година, предават от tialoto.bg.

Трудният характер на херцогинята на Съсекс принудили още един служител да напусне. Това е пилотът, а причината е, че не искал да прави редовни полети ,за да носи закуската на Меган Маркъл, съобщава източник пред „Radar Online“.

Летецът работил няколко години за кралското семейство, но вече се уморил да бъде третиран като „летяща доставка за храна”, пише изданието.
И в Бъкингам вече се търсел негов заместник.

Пилотът ще получава заплата в размер на 150 000 долара годишно и трябва да изпълнява няколко задачи. Сред тях били планиране на полети на кралския хеликоптер, изпълнения на кралски семейни поръчки и други административни задачи.

Пилотът, който напуснал бил четвъртият служител, който зарязва работата си в кралското семейство, заради капризите на Меган Маркъл. След сватбата принц Хари специално инструктирал персонала да прави всичко, което съпругата му поиска от тях.

Но голямата част от дългогодишните кралски служители не успели да издържат на напрежението и натиска от страна на херцогинята и напускали.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?