Бомба! Грахич напуснала Слави заради страшна ревност

Откакто си тръгна от екипа на Слави Трифонов, бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Цветелина Грахич потъна в забвение. Босненката имаше амбиции да гради самостоятелна кариера, но без подкрепата на Дългия, плановете й останаха неосъществени. Певицата пусна няколко песни, но те не успяха да се превърнат в хитове.

Като опит да напомни за себе си, Грахич често публикува свои голи снимки в социалната мрежа. От тях се вижда, че поне в здравословен план вече е добре и е успяла да пребори анорексията, която я измъчваше дълго време.Тя е възвърнала сочните си форми и изглежда много по-приятно. Доскоро Цветелина имаше вид на торба с кокали, бузикте й бяха хлътнали, а тялото й -  изпито, но подобрението й вече е налице, за радост на приятелите й и малкото й останали почитатели.

През последните две години изпълнителката отслабна драстично заради стреса и проблемите в кариерата си. Тя достигна критичните 42 килограма, но едва наскоро осъзна, че има нужда да се лекува.

Запознати издават, че Грахич пафкала по две кутии цигари на ден и съвсем спряла да се храни, с което много разтревожила близките си. Майка й буквално се поболяла от притеснение, че Цвети си е докарала здравословни проблеми и настоявала заедно да отидат на лекар, но певицата изпадала в ужас само като чуе за доктори. Тя лъжела роднините си, че се чувства добре и  отказвала да посети специалист.

Говори се, че босненката трудно приемала краха в кариерата си и единствено приятелят й Кристиян Шаламанов успявал да я измъкне от емоционалната дупка. Постепенно тя отново започнала да яде нормално и достигнала здравословната норма от 53 килограма. Грахич положила много труд и големи усилия, за да преодолее хранителното си разстройство, защото осъзнала, че изходът може и да е фатален, пише "Уикенд".

За гаджето на певицата се знае, че е от ромски произход и е музикант като нея. Двамата са заедно от пет години и дори се сгодиха, но все още не са насрочили дата за сватбата. Сега, когато вече не е част от „Шоуто на Слави”, Грахич ходи по участия с оркестъра на Кристиян, но с него се изявява предимно по сватби и кръщенета, а голямата сцена едва ли ще помирише отново. В музикалните среди се шушука, че именно Шаламанов я накарал да напусне Дългия, защото предаването отнемало цялото й свободно време, а ромският певец бил ревнив и не му се нравело приятелката му да го игнорира по този начин. 

„Тръгна си наперено от Слави, но видя, че без него няма да има успех. Сега вероятно съжалява за  решението си, но връщане назад няма”, коментират хора от обкръжението на босненката.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?