Бомба! Гореща новина за Блатечки и Диляна Попова

Актьорът Асен Блатечки окончателно се пренесе в жилището на Диляна Попова,.Двамата заживяха заедно със сина им Борил и често могат да бъдат забелязани из централните софийски улици да пазаруват или просто да се разхождат.

Според техни близки Асен е осъзнал грешката си и в момента са прекрасно семейство. Преди шест години двамата изживяха страстна авантюра, от която се роди синът им. Двамата се запознаха на снимките  на сериала „Стъклен дом“. Тогава обаче Асен реши да се върне при жена си Катерина и остави Диляна и бебето сами, въпреки че се грижеше за тях.

В началото на годината обаче Блатечки кротко и окончателно се раздели със съпругата си Катерина Горанова. Двамата преценили, че няма вече какво да си дадат като двойка. Дъщеря им, която вече е пълнолетна, нямала нищо против баща й да е щастлив с Диляна, като се надявала и майка й да намери щастието.

Съвсем скоро Блатечки и Диляна ще се срещнат на снимачната площадка на филма „Буров“, където Асен ще играе банкера, а ролята на Диляна засега се пази в тайна, пише „Телеграф“.
  

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?