Бомба! Ева Веселинова влиза в поп фолка СНИМКА

Един от най-популярните попфолк изпълнители в Гърция Макис Димакис, снима най-новото си видео у нас. За реализацията му той се довери изцяло на български екип начело с режисьора Александър Моллов, а за своя партньорка в лентата си избра чаровницата от „Господари на ефира“ и „На кафе“  Ева Веселинова.

„Показаха ми няколко момичета, но аз бях категоричен в избора си, явно съм усетил връзката й с Гърция и химията между нас се получи още преди да се видим на живо“, коментира с усмивка певецът.

Ева е живяла дълги години на о. Санторини и говори перфектно гръцки език. Двамата си допаднали веднага и работата вървяла много леко. „Поканата да участвам в клипа ме изненада приятно. Приех с удоволствие, защото Макис Димакис е любимият певец на сестра ми и защото много харесах песента, мисля, че това ще е хитът в Гърция тази есен“, категорична е Веселинова.

Парчето, което Макис и Ева заснеха в покрайнините на София се казва „Gia Sena“ (в превод: „За теб“). Сюжетът разглежда любовта като едно щастливо пътуване с кола, което завършва в романтичен кадър на танц под звездното небе. Макис Димакис е роден на 18 юни 1971 г. в Германия. Когато е на 5 годинки с родителите му, гърци по рождение, се местят в Солун, в района Неаполис. Първият допир на Макис с музиката е на 9-годишна възраст, когато тръгва на уроци по бузуки, пише "Хотнюз". 

Започва работа като музикант в таверна в Солун на 16 години, а на 19 прави първите си стъпки като певец. Основната певицата - Ребетиса, го моли да пее втори глас на песните й. Лека-полека започва да пее и цели песни с нея, като тя го окуражава, че има талант за това. Постепенно Макис се качва на сцената заедно с едни от най-известните певци на Гърция: Пасхалис Терзис, Елени Витали, Пеги Зина, Пица Пападопулу.

През 2011 г. Макис Димакис пуска в You Tube своя собствена песен – „Kanis Den Ine Kamenos“ и много бързо се превръща в интернет сензация с 13 милиона гледания. След това продължава с хитовете „Оtan Тo Аniksis“, „Аnisixisa“, „Ego Den Mboro“... Започва да пее собствените си хитове в голямото бузики Voice в Солун и след силните му изяви там и нарастващата обич на хората към него се мести в Атина, в едно от най-голямите бузиката - Votanikos, като не спира да записва авторски песни. Последният му голям хит е „Simera Ine I Mera Mou“, а графикът му с участия е пълен за година напред, като през зимния сезон ще радва феновете в едно от най-популярните бузукита Posidonio music hall в гръцката столица.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?