Бомба! Ева Веселинова в тайна връзка с известен тв продуцент

Ева Веселинова в леглото на семеен ТВ продуцент


Екс репортерката на „Господари на ефира“ Ева Веселинова май най-после е открила любовта. Журналистката, която е сред анализаторите в предаването „На кафе”, сама създаде повод за клюката след като преди дни сподели своя снимка във фейсбук профила си.



Чаровната блондинка позира за фотото с широки дънки, които изглежда не са нейни. И с мъжка риза, завързана на кръста, с прегънати ръкави. Коментарът на Ева Веселинова над снимката подсили допълнително впечатлението:


„Било модерно с мъжки дрехи да се ходи… Абе, удобно е! Ако ме видите така, значи не съм спала в нас”. Според запознати и все по-упоритите слухове, които се носят из столицата, Евчето има страстна връзка с телевизионен продуцент.


Той обаче е семеен и няма как да афишира отношенията си с нея. Красавицата много искала да е официално с него, но засега тази ситуация я устройвала, пише вестник „Уикенд“.

Разбира се, моментално се заформиха облози кой точно е продуцентът на красавицата. Първоначално мнозина се пошегуваха да не би това да е Маги Халваджиян, но едва ли. Той категорично е доказал, че е верен на жена си Кремена.

Според запознати е далеч по-вероятно любовникът да е брат му Джуди Халваджиян, въпреки че и той си има своята дългогодишна и прекрасна съпруга. Тепърва предстои да разберем кой всъщност топли леглото на хубавата Ева Веселинова.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?