Подай сигнал

Бойко Борисов вкара гол шедьовър на пловдивски вратар ВИДЕО

Спорт

от Дончо Донев 869 прегледа 0

Премиерът обича да поразява червени врати.

Премиерът Бойко Борисов продължи традицията България да има виртуозни изпълнители на пряк-свободни удари. Министър-председателят вече се нареди до Христо Бонев, Христо Стоичков, Начко Михайлов, Пламен Гетов и Христо Колев (Бащата) като майстор на дългите дузпи. Поредната жертва на Борисов стана бившият вратар на Ботев Михаил Ролев по време на мача между ветераните на Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица) на стадиона в Благоевград.

Бойко Борисов изведе "тигрите" с капитанската лента и многозначителния №13. Още в началото реферът Николай Йорданов свирна фаул за гостите, който може да се родее с отсъдените от него за Лудогорец и Левски. След кратка суматоха кой да бие, премиерът взе топката и я заложи на около 20 метра фронтално от вратата, пазена от Мишо Ролев. Борисов хич не се церемони и с образцов боц прехвърли намиращата се на около 11 метра стена, а Ролев първо пробва да улови топката, но след това падна с нея зад голлинията за кеф на местния политически актив.

Атанас Николов след това изравни за домакините, които в края решиха да не развалят настроението на гостите и дадоха на друг бивш играч на Ботев - Светльо Петров (Носа) да отнесе трите точки в Бистрица.

Коментари