Подай сигнал

Бойко Борисов сред топ нападателите на FIFA Manager

Във визитката е отличен като футболист с лидерски качества, решителен и даже агресивен на терена

България

от Марица вест. 640 прегледа 0

Премиерът Бойко Борисов има профил в най-новия вариант на световната игра FIFA Manager. Така по цял свят всеки, който реши да играе, може да го включи в отбора си. А става въпрос за милиони, изкушени от виртуалния футбол.

Профилът на Борисов е от сезона 2013-2014, но в играта всеки мениджър може да се включва в различни сезони на първенствата. Според анализаторите премиерът е поставен на поста централен нападател, а във визитката му най-високо са оценени лидерските му качества. По този показател Бойко получава 17 пункта, колкото имат куп световни футболни звезди.

Решителността му е с ниво 15, а агресивността на терена - 13. От спортно-техническите качества най-висока оценка Борисов получава за изпълнението на дузпи. По принцип той рядко пропуска и до днес в мачовете на ветераните.

Балансът и силата на терена са най-добрите страни на премиера като футболист. Профилът вече е използван над 1000 пъти. Централният нападател е имал трансфери и в английски отбори, но от по-долните дивизии.

Бойко Борисов е легенда и в класическия футбол. Той все още държи един от рекордите за най-възрастен играч в професионални дивизии по света от времето, когато игра за Витоша (Бистрица), когато отборът бе във Втора лига.