Подай сигнал

Богатство и успех за две зодии днес

Лайфстайл

от Екип Марица 1807 прегледа 0

Богатство и успех за две зодии днес

Овен

Копнеете за достойни за вас предизвикателства, а ежедневието ви напоследък не ви ги предлага. Пътувайте и проведете уговорените деловите срещи, които отложихте заради липса на свободно време. Възможна е финансова придобивка, плод на прието преди време делово предложение. Събития от такова естество ще придружават сполуката ви. Грешките на работното ви място ще доведат до разочарование.

Щастливи числа: 22,34,2,24,8,19

Телец

В обществените среди следва да сте по-сдържани. Бъдете реалисти. Изчакайте по-благоприятен момент за активни действия, а дотогава се занимавайте с полезни за себе си неща. Тези от вас, които се занимават с бизнес, да не действат прибързано и да не се натоварват с обещания за съдружие, което може да ги провали. Първоначално може да ви е странно да ориентирате мислите си.

Щастливи числа: 17,45,18,34,43,19

Близнаци

Не се лишавайте от нищо. Покажете се в най-добрата си светлина. Пребиваването сред природата ще ви се отрази добре. Може да си позволите малко разточителство и да поглезите любимите си хора. Други от вас ще се стягат за път. Във финансов аспект настъпват промени, които не след дълго ще обхванат и професионалната ви изява.Става въпрос за смяна на работата.

Щастливи числа: 29,5,38,10,37,41

Рак

Постарайте се да не общувате с непознати, а още по-малко да им споделяте лични подробности за себе си. Днешният ден ще е особено благоприятен за контакти в деловите и обществените среди, за сделки и споразумения, както и за осъществяване на цели чрез административни инстанции. Днес вечерта ще сте настроени доста сговорчиво и това сигурно ще изненада всички около вас. Може да отправите поглед назад към миналото, да си направите равносметка по важни за вас теми. Раците разполагат с хубави възможности за стабилизация и осъществяване на деловите задачи за утрешния ден, но и с някой похвати, които усърдно помагат на реализацията ви.

Щастливи числа: 23,46,33,0,4,19

Лъв

Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука и да не повтаряте грешките отново. Усамотете се и се отдайте на себеанализ, който ще ви донесе осъзнаване на грешките. Ще ви занимават лични, професионални, обществени и други въпроси. За едни от зодията препоръката засяга ситуацията в личен план, а при други обхваща взаимоотношенията н професионалния сектор. За вашите благоприятни възможности през утрешния ден може да се кажат много хубави неща, защото навлизате в плодороден период за реализация на целите.

Щастливи числа: 42,45,4,2,43,31

Дева

Податливи сте на влияние отстрани и на бързо съгласие с чуждото мнение. Ако проявите достатъчно съобразителност, можете да постигнете много със съдействието на партньорите си. Не подценявайте детайлите в пряката си работа. Материалният успех е характерен за преобладаващото мнозинства през днешния ден, който ще премине в активност по задачите. Вие съумявате да преодолеете препятствията с цената на известни разходи. Ако сте достатъчно активни, късметът може да ви се усмихне и да получите много пари.

Щастливи числа: 13,1,15,6,28,33

Везни

Очакват ви проблеми в личния живот, които е добре да разрешите още днес. Роднините ви очакват повече участие във фамилните дела. Сега е момента да покриете дълговете си, ако имате такива. Днес обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него. Завършете служебните си задачи.

Щастливи числа: 42,15,5,14,41,37

Скорпион

Някои факти ще ви удивят, а други ще предизвикат у вас истинска гордост. Бъдете внимателни, ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютърът ви отказва. Активността ще е повишена и не е изключено да възникнат нови възможности, но като цяло сряда обещава успешна реализация в службата и деловите среди. Скорпионите ще се сблъскат с известни трудности, чието преодоляване не би представлявало проблем за активните и решителните от зодията. Ще получите признание не само от страна на колегите си, а и от поставилите ви задачата.

Щастливи числа: 14,35,15,44,16,40

Стрелец

Подписаните договори днес ще бъдат изгодни за някой, стоящ зад кадър. Не си заслужава да правите опит за промяна на естествения ход на събитията, много е възможно по-голямата част от някои затруднения да изчезнат сами. Днешният ден не е подходящ за твърде активна комуникация, за пътувания и за срещи. Като цяло денят е рисков за отношенията, които поддържате: избягвайте да влизате в конфликти с колегите, с приятелите си и с хората край вас. Днес Стрелците трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели.

Щастливи числа: 41,6,12,24,14,3

Козирог

Едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Завършете служебните си задачи. Днес ще сте съсредоточени и задълбочени, а това определено ще ви извади в първите редици. След няколко дни ще успеете и ще бъдете богато възнаградени. Днес са възможни лични загуби, така че бъдете внимателни.

Щастливи числа: 26,30,20,2,39,23

Водолей

Погрижете се за външния си вид. Важно е какво впечатление ще направите на събеседниците си. Не отказвайте, в състояние сте да се справите с всякакви затруднения. Ще се усещате балансирани. Все пак почти всичко, с което се заемете днес ви се отдава с лекота, а вие влагате и достатъчно от себе си, за да сте доволни от постигнатото. Ако решите да пазарувате, денят е успешен, за да изберете най-доброто, но не го правете в работно време, за да избегнете интригите от вашите колеги.

Щастливи числа: 19,3,36,35,17,45

Риби

Стремете се да се владеете и да се държите разумно. Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Днешният ден ще е благоприятен за реализацията на деловите цели, които сте определили за утре. Среща с приятели ще ви разведри и зареди положително. Не възприемайте затрудненията прекалено емоционално. Ако сте по-дистанцирани, ви чака голям успех и материални стимули.

Щастливи числа: 11,7,40,4,27,16

Коментари