Богата неделя за четири зодии! Късметът е с тях

В неделя ще ви изненада разговор с жена, който ще има връзка с някаква работа или идея за допълнителен професионален ангажимент.

Днес ще обмислете ваши действия, които ще са свързани с дете или с млад човек, с цел постигане на техен успех или реализация. Неделя ще бъде благоприятен ден за развитие на финансови дела и за разговори, планове свързани с предстоящи разходи или приходи.

Ако пътувате днес с приятели, може да преживеете разочарование от техните действия или от друга ситуация, която ви предстои да преживеете по време на пътуването.

Този ден ще бъде благоприятен за жените над 35 годишна възраст, които днес ще бъдат ангажирани с работата или бизнеса си.

ЛЮБОВ: неделя ще бъде сложен ден за вашите любовни отношения, тъй като вие или вашия партньор ще бъдете свръхчувствителни и склонни да се противопоставяте за незначителни неща. Едно събиране с приятели, с роднини, посещение на интересно място или ресторант може да ви създаде приятно преживяване.

Овен

Днес може да бъдете много активни по отношение на противоположния пол, което може да доведе до появяването на тайна връзка. Не забравяйте за далечните си роднини, възможно е именно те да ви окажат поддръжка в труден момент.

Това време е благоприятно за творчество и въобще за всякаква съзидателна дейност. Може да си откриете банкова сметка или да си купите необходима скъпа вещ.

Телец

Възможно е пълно разочарование от любимия човек, граничещо с отчаяние. Може да сте толкова непоколебими в мнението си, че да внушите у домашните увереност в своята правота.

Телците-студенти днес може да бъдат привличани от такива дисциплини като естествените науки, математиката и инженерното изкуство.

Приемете предлагана помощ. Нуждаете се от нея, както никога досега.

Близнаци

За да се противопоставите на всички изпитания в любовните отношения, трябва да си изработите философски възглед за живота. За съжаление може да се окаже, че имате малко предани приятели, на които може да разчитате в беда.

Финансовата ви дейност е променлива, периодите на неувереност се редуват с желанието да се възползвате от първият предложил ви се шанс да направите пари.

Рак

Настроени сте романтично и затова леко може да възникне приятна връзка с представителите на другия пол. Възможно е да почувствате влечение към развлечения, театър, кино, ресторанти и посещение на приятели.

Постарайте се да не бъде скучно на децата ви. Не е изключено днес да постъпи предложение за работа именно оттам, където сте искали да постъпите.

Възможно е да бъдете принудени да задлъжнеете и можете да се безпокоите, че след известно време трябва да извадите пари от джоба си.

Лъв

Външно не сте склонни да изразявате своите чувства и мисли. Любимият ви човек не може да ви разбере и вие няма да получите тази любов и привързаност, която заслужавате.

Привързани сте към семейството, но личният ви живот може да се развие по съвсем чудноват начин. Хората с творчески професии изпитват голямо творческо удовлетворение.

Редом с вас се появяват хора, които проявяват голям интерес към вашите дарования, а след това те изчезват неочаквано, хвърляйки ви в пълно неведение и финансова „дупка“.

Дева

Трябва да се научите да цените настоящия момент и да не искате повече. Всякакви претоварвания, упоритост, самоотричане, както и снизходително отношение към собствените слабости, могат да създадат препятствия по вашия път.

Да преодолеете затрудненията ви помага увереността в себе си и рационалния подход към нещата.

Постарайте се да си осигурите запаси от финансови средства.

Везни

В любовните отношения е възможна обоснована ревност. Не са изключени разногласия, които могат да доведат до пълен разрив на с труд изградените отношения.

Успех е възможен само при хора, причастни към творчеството. Благодарение на своята работоспособност те могат да осъществят максимума от замисленото.

Може да се обърнат към вас с неочаквано предложение, което е предварително обречено на неуспех.

Скорпион

Днес много Скорпиони – мъже, измъчвани от потребността да изявят своята изключителност, са неуравновесени и непредсказуеми. Възможно е да ви бъде трудно да намерите златната среда и компромиса в семейните раздори.

Постарайте се да предразположите към себе си своите колеги. Общувайки с хората искрено и живо, сте едновременно и коректни без да преминавате границите на позволеното.

Разпределете своите сили и възможности и вървете смело към поставената си цел. Старайте се да не проявявате алчност.

Стрелец

Възможно е сами да съсипете създадените с труд отношения, но това е за по-добро. Възможно е да ви се наложи да се вълнувате за дреболии, които да се превърнат в проблеми от космически мащаб.

Не е желателно да критикувате колегите и съкурсниците си. В работа си не очаквайте привършване, затрупват ви с много малки поръчения.

Съумявате да мислите мащабно и да спечелите пари за осъществяването на плановете си.

Козирог

Възможно е да се наложи да вземете командването в любовните отношения. Любимият ви човек е по-отстъпчив, сговорчив и по-малко инициативен.

Възможно е да бъдете неспокойни, което е предизвикано от липсата на самоувереност.

Всички решения, които по-рано са ви се стрували безспорни, днес могат да предизвикват у вас съмнение.

Водолей

Звездите покровителстват пътешествията, пътуванията или просто разходките с любимия човек. Възможно е бедите да ви заобиколят. Днес звездите ви препоръчват да запретнете ръкави и енергично да се заемете с нещата.

Вашата деловитост и изпълнителност, способността ви бързо да взимате верни решения трябва да се отразят положително на крайните резултати на работата ви.

Риби

През този ден Рибите могат да не се опасяват от сривове и неуспехи в любовта. Мнозина успяват да заобиколят всички остри житейски ъгли. Възможно е да бъдете със съпруга си малко раздразнителни и да се опитате да му наложите волята си.

Сега сте малко импулсивни и раздразнителни, затова би било добре преди взимането на решение добре да обмислите създалата се ситуация.

Старателно проверявайте всички документи преди да ги подпишете. Няма да е зле да потърсите съвета на юрист.

източник: dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?