Богат четвъртък за една зодия, други две ще пътуват

В четвъртък

Някои от тях ще имат връзка с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей и ще бъдат емоционални, романтични или ще касаят семейните ви отношения.

Днес гледайте смело напред и не се вторачвайте в миналото си (дори там да има специални, хубави спомени за вас). Избягвайте да живеете с илюзии или да си давате надежда за неща, които вече са изживели своето време.

Днес ще ви зарадва събитие или новина на работното ви място.

Овен

Четвъртък не е еднозначен ден за Овните. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Бъдете милостиви - дайте работа и изява и на някой друг. Парите идват и си отиват. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Телец

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Грижете се за здравето си – добре ще ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Вашата любов към компаниите и приятелите ще ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата ви към самотата. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Близнаци

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Близнаците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Четвъртък е хубав и спокоен ден, предоставя Ви добри възможности за работа по бъдещи проекти и разкрива шанс така да организирате условията за дейността си, че тя да се развива безпрепятствено. Нуждата ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утрешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Лъв

Четвъртък ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Проблемите на работното ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Четвъртък ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Лъв които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Дева

Четвъртък е успешен ден за Девите. През четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Благодатен и плодоносен, четвъртък предоставя на Девите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Любовта ще ви помогне, не я отблъсквайте. Това ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Везни

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Утрешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Не давайте пари на заем защото няма да ви ги върнат. Любовта е до вас - протегнете ръка и я докоснете. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Стрелец

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Козирозите. В четвъртък отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви ангажименти. Прекарайте повече време със семейството си, ако ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Водолей

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където ви завее вятъра. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте. Парите е ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението ви утре.

Риби

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Четвъртък е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?