БОЕЦ осъди НАП

Осъдихме ги да ни предоставят информация за несъбрания корпоративен данък! Осъдихме ги на всички инстанции. Осъдихме ги и да ни предоставят имената на фирмите източили 16-те МИЛИАРДА ДДС!

Искат от нас имената на нашите дарители. Искат да ни смачкат заради дързостта да ги разобличим, като поредната бухалка и хранилка на управляващата ни мафия.

БОЕЦ ВНЕСЕ СИГНАЛИ срещу главният прокурор Цацаров и неговият заместник Гешев! ИВСС образува проверки по нашите сигнали! Удряме свинете с техните бухалки по техните глави.

ПРОКУРАТУРАТА ОБРАЗУВА ПРОВЕРКА НА БОЕЦ!

По разпореждане на Цацаров и Гешев цял екип на ГДБОП бе командирован във Видин да разпитва членовете на УС на БОЕЦ! Има образувани две досъдебни производства срещу нас и няколко проверки. Свинете отвърщат на удара.

МАФИЯТА Е СВИКНАЛА да мачка, изнудва, рекетира, заплашва, купува и контролира всичко и всички. В случая обаче ТЕ се оказват под прицела на БОЕЦ и обърнахме тренда. НИЕ ги накарахме да се гърчат, да подават оставки, да се обясняват и мобилизират ресурс, за да изперат господарите си. Гласът ни се чува вече дори в Брюксел. Никога не са се сблъсквали с подобна организация на граждани-бойци, които не се страхуват от мафията, не се отказват, не правят компромиси и си водят битките до край. И дебелите не знаят как да реагират. Активират мутренският си арсенал и слугинските си институции, за да ни унищожат, като така наливат още повече вода в нашата мелница. След всеки удар срещу нас, обществото разбира, че ние сме заплаха за мафията и подкрепата за БОЕЦ се увеличава.

Давате ли си сметка колко са тъпи и уплашени, след като си мислят, че с ревизии, дела, заплахи, запори и репресии ще могат да ни спрат. В тъпотата си стигнаха до там да изфабрикуват фалшиви сигнали срещу Биволъ и БОЕЦ! Ако това работеше, то през всичките години от както БОЕЦ действа, до сега да е проработило. Но мутрите и ченгетата това знаят, това правят – репресии, заливане с помия, мачкане и физическо унищожаване. Способни са дори на убийства. Защото тяхната власт се крепи на страха на народа. БОЕЦ обаче показахме, че гражданите сме по силни от мафията и сега страха е в сърцата на мафиотите!

Представяте ли си, колко го е страх Борисов, или Пеевски, за да се обади на Цацаров и да му нареди да образува проверка срещу нас и да разпореди на НАП ревизия на БОЕЦ? Представятели си колко са безпомощни и елементарни? Представяте ли си какво ще се случи, ако излезем 10 000 граждани-бойци пред Министерски съвет и съдебната палата? СКОРО!

А сега си представете, че имаме независими и нормално функциониращи НАП и прокуратура и те се обърнат срещу Буда, Пеевски и бандата им? Да разровят сметките, офшорките, далаверите и схемите им! ОТ ТОВА СЕ СТРАХУВАТ ДЕБЕЛИТЕ! Стискат престъпната си власт, за да могат да продължат грабежа, да си осигуряват безанаказаност чрез подчинените им институции и власти и да мачкат непримиримите. Стискат властта, защото знаят, че загубят ли я, ще трябва да плащат. Затворите ще отеснеят.

БОЕЦ водим тази битка и няма какво и как да ни спрат. И ставаме все повече!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Ще стигнем до всеки град и всяка община.

Давайте още ревизии и дела и помия, тези са ни малко, не ни подценявайте! Вие не сте мафия, а жалки страхливци и алчни тъпи мутри! По силни сме от вас.

 

Източник: dunavmost

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Даниела илкова

Даниела илкова

29.06.2019 | 18:02

Евала на Боец те си мислеха че няма кой да ги спре

Отговори
2 0
Ура!

Ура!

28.06.2019 | 23:24

Браво "Боец"!!!

Отговори
7 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?