Близка на Нинова се хвали с баровски апартамент СНИМКИ

Бояна Бозаджиева се шири в бутиково жилище с дизайнерски мебели

Пиарката на Корнелия Нинова – Бояна Бозаджиева, не остава по-назад от близката си приятелка Елена Йончева, когато става дума за луксозни жилища. Дясната ръка на подалата оставка лидерка на социалистите се шири в бутиков апартамент в топстоличен квартал, видя единствено „Ретро“.



Макар домът на Бозаджиева да не е с размерите на апартаментите на Йончева, също не бил никак евтин, тъй като всичко в него било проектирано от дизайнерите на известно наше архитектурно студио. Бояна се доверила на специалисти в обзавеждането, които изготвили мебелите ѝ по индивидуална поръчка.



От снимките се вижда, че също като Елена, Бозаджиева е привърженичка на бялото, кафявото и бежовото, както и на класическите мебели от масивно дърво. Впечатление прави, че всяко свободно пространство в лукс апартамента на пиарката е уплътнено с гардероби, в които тя съхранява скъпите си дизайнерски тоалети, заради които често буди възмущение у социалистите.



Пиарката на Корнелия винаги се носи изтупана в маркови дрехи и аксесоари, като в колекцията си има същински произведения на изкуството, току-що слезли от модния подиум, сред които чанти на „Живанши“ за по 2 бона и блузки на покойния дизайнер на „Шанел“ Карл Лагерфелд, които струват по 200-300 лева всяка. Луксът е начин на живот на Бояна и извън дома ѝ, защото напористата блондинка пори улиците с чисто ново беемве първа серия, чийто базов модел в представителството на баварския производител в България започва от 56 хил. лева.



Как така една медийна съветничка, па макар и на Корнелия Нинова, може да си позволи подобна скъпа придобивка, одумват Бозаджиева опозиционно настроени социалисти. „Нали уж сме социална партия и слязохме сред народа, който тъне в нищета, а някои персони не се свенят да парадират с луксозния си начин на живот“, коментират още редови партийни другари.
Поведението на гордата собственичка на апартамент с поръчково обзавеждане и ново беемве отново поставя въпроса за двойния морал, какъвто от „Позитано” 20 демонстрират не за пръв път.  


 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Нина Атанасова

Нина Атанасова

16.06.2019 | 20:16

Нищо бутиково невиждам

Отговори
2 2
Fashion Supreme

Fashion Supreme

16.06.2019 | 13:25

Защо оставам с впечатление че сайта ви олайнянен!

Отговори
5 4
Радост вкъщи

Радост вкъщи

16.06.2019 | 11:58

Е, ако това не е лукс, снимайте на Мадам Ленче сараите... Или на Леля Курни "бунгалото"...

Отговори
8 5
Красимира  Иванова

Красимира Иванова

16.06.2019 | 10:40

Пълно безобразие Нагли сте Къде видяхте лукс Чисто, подредено, уютно с вкус Я се заврете и снимайте домът на олигарсите и мутрите. Ама смеете ли А и в диаметър от 100 клм нямя да ви допуснат Най-клюкарския и интригантски жълт боклук Я си пишете за вашия кмет и депутатите ви Ама,че сте нагли

Отговори
11 15
Ivo

Ivo

16.06.2019 | 10:05

Как не ви е срам!!! И вие ли почнахте с фалшивите новини????? Какво по-точно луксозно видяхте в мебели от Икеа???? То и с дрехите ще е същото. Гади ми се от вас.

Отговори
10 15
Ko4o

Ko4o

16.06.2019 | 09:45

Марица, смешни сте! И това ако е баровски апартамент! Спалня - 12кв.м. Кухня -10кв.м. Не обиждайте моля Ральо! :)

Отговори
11 12

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?