Подай сигнал

Блага вест: Първата жена на Румен Радев черпи за бебе

Лайфстайл

от Марица вест. 32967 прегледа 0

Гинка Кесякова стана леля за трети път

Първата съпруга на Румен Радев почерпила колеги и приятели за появата на бебе.


Преди броени дни семейството на Гинка Кесякова се е разширило с още един член. Екссъпругата на президента била на върха на щастието, че е станала леля за трети път.


Братът на Кесякова – Тошо, се е сдобил с трето момиченце, а повече от него и половинката му Цвети се вълнувала само лелята Гинка. Тя вече успяла да зърне и прегърне третата си племенничка и дори си взела няколко почивни дни от работа, за да прекара време със семейството си в родния Пловдив, където роднините ѝ живеят и до днес. Банкерката отрупала бебето с хубави подаръци и нямала търпение да дойде време за дългия ѝ летен отпуск, част от който щяла да посвети на пеленачето и другите си две племеннички. Във всеки удобен момент Кесякова бяга от натоварения си начин на живот в столицата или в планината, или в родния край.


Братът на бившата съпруга на президента и семейството му имали дом в Пловдив, откъдето всъщност навремето Радев взел първата си жена. В Града под тепетата живеела и работела като лаборантка в болница и нейната майка Добринка. Именно заради това Кесякова често пътувала до провинцията, за да прекарва свободното си време с тях. Общите ѝ деца с президента също гостували на баба си, вуйчо си и малките си братовчеди, а в социалните мрежи явно изразяват топлите си отношения един с друг.


По примера на самата Гинка и брат ѝ решил да има повече от едно дете, въпреки че откровено съжалявал за разпада на брака ѝ и се надявал неговата връзка да не завърши по подобен начин. Най-тежко развода на Румен и Гинка преживяла нейната майка. За сметка на това тя била изключително грижовна баба и се радвала на присъствието на всички внуци, пише Ретро.

Коментари


Нормално е , защо не се занимавате с Борисов , толкова компрометиран , под нулата е !

Аман от тази Гинка ,да е седяла до него . Десито по му подхожда.

Дали е първата жена само той знае но е първата съпруга.Пишете по грамотно.Сигурно ви плащат да ни занимавате с тази Гинка.Да е седяла до задника му както Десито сега.

Президента е пич! Все яки каки язди, значи не е гей като някой други!

Тази смешна дама, с нагло самочувствие, нарекла се генерал Деси, е минала през кого-ли-не от Бургас до президентството. Тежък път, много връзки, но както всяка напориста хетера си е уцелила тотото в живота. Лошото е, че с изцепките си излага България. А иначе, бившата жена на Радев е 100 пъти по-достойна да бъде президентска съпруга...

Боли ме уя

Жалко за хубавата жена

ТОЯ ШАПКАР РАДЕВ ДА СИ ОПРАВИ ЖЕНАТА И ХУБАВИТЕ СИ ДЕЦА А НЕ НИНОВА ЖИВ ТЪПАНАР

Много мазни и смешни сте а оня мухлю мишков.Бесра мие .Пилот и той пазил родината.

Не е софиянка, ами е бургазлиика!!!

Скромна, народна женица, изоставена нещастна от шапкаря заради засукана софиянка, които ги знаем каква стока са - всичките са курви.

Тя първата му жена е поне пет пъти по-хубава от генерал Деси.