Подай сигнал

Бизнесменът, издал Ралев: Такава арогантност не съм виждал

Пловдив

от Екип Марица 3058 прегледа 0

Здравко Ангелов

„Такова поведение не съм виждал – арогантно, безобразно”. Така бизнесменът Здравко Ангелов описа срещата си с кмета на район „Северен” Ральо Ралев.

Ралев беше арестуван на 30 май, заедно с пловдивски проектант. Кметът беше обвинен, че е поискал 60 000 лв., за даде разрешителното за строеж.

„Ти ли си най-умният в махалата?” ми каза кметът, когато ме прие за първи път. Не съм виждал такова поведение. Прекъсваше ме през цялото време. Каза, че е безсмислено да съм се консултирал с архитектите, понеже кметството го управлява той. Къде бил той в цялата схема? Облегна се на столчето и отново с няколко жеста ми намекна, че „кметството е негово”", разказа Ангелов.

Преди това той и екипът му отстранили всички пропуски на в проекта.

"Отидох до общината да видя какво се случва с разрешителното за строеж. Поведението на служителите беше различно – предните пъти бяха усмихнати, а изведнъж –неузнаваеми. Тогава разбрах от познат, че кметът с бесен скандал е прибрал проекта в своя кабинет без обяснение”, добави Ангелов.

Коментари


Ако всичко това се окаже вярно, за което съм почти сигурен. Трябва бизнесмена да бъде награден достойно.

Туй мОмче явно не познава баш кмета. Мчи те другите кметчета от него се учат. Иначе тоз отдавна да е вън от чадъра.

Toва са кадрите на гроб:нагли,алчни и безобразно тъпи.Там простака е издигнат в култ,всяка калинка е кмет...

Това е цирк. Всеки се договаря, всеки се пазари, всеки отказва, липса на точни и ясни правила, кой, кога, къде. Чист махленски пазарлък и какви ли не клаузи. Кеча е по-реален от тия! трябва да се реши ясно и коректно. ВСеки е длъжен да заплати на Ральо, нещо като данък в район северен- данък Ральо!

В Пловдивската общинска администарция работят доста подобни на Р.Ралев калинки докарани от близки и далечни села и паланки, които действат абсолютно безогледно. Благодарим на "Партията" за топлите грижи и за качествния "Матриал" от провинцията.