Следвайте ни

Знаете ли какви ще са новите обществени поръчки за строителство в Пловдив?

viber icon

Обществените поръчки за строителство, обявявани от Община Пловдив всяка година, дават добри възможности за местните фирми да заработят с нов клиент. Особено в кризисни периоди като настоящия, когато сделките в частния сектор са затруднени, договорите с държавни и общински институции могат да компенсират до голяма степен затруднения малък бизнес и да предложат нова посока за развитие.

Факт е, че по-малките фирми често срещат затруднения да разчетат езика на държавната администрация, както и да подготвят и подадат правилно своето предложение, тъй като изискванията в публичния сектор нямат нищо общо с частните сделки. През 2020 се въведе и нова  електронна система за обществени поръчки ЦАИС-ЕОП,  която допълнително затруднява по-неопитните участници.

На 27-ми и 28-ми май 2021 в гр. Пловдив ще се проведе  безплатно обучение за строителни фирми, които имат желание да участват в обществени поръчки, но им липсват достатъчно знания и опит в тази сфера. В обучението ще бъдат представени строителните поръчки, възлагани от Община Пловдив в последните 2 години, както и планираните за 2021 строителни дейности, които предстои да бъдат отворени скоро, така че желаещите фирми да имат достатъчно време да се подготвят за тях. В практическата част ще бъде демонстрирана стъпка по стъпка работата с ЦАИС-ЕОП и как на практика участниците могат да подадат офертното си предложение през нея.

Поканени са за участие строителни фирми от цялата Пловдивска област.

*Обучението е безплатно, но е необходима предварителна регистрация на [email protected] или 0894 649 501. Залата в хотел „Лайпциг“ разполага само с 20 места, затова не се бавете да потвърдите! Ще бъде възможно и онлайн включване през платформата Zoom. 

Повече информация за проекта във Facebook и на нашия сайт.

Кои сме ние и защо го правим?

Tender-service.bg е компания, която събира и обработва информация за обществени поръчки и частни конкурси от 12 години в България. Oбучението е част от проект с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ за “Насърчаване на малкия местен бизнес за активно участие в общински процедури, провеждани с публични средства в малките населени места. “

Подкрепата за Тендър Сървис БГ ЕООД е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на Тендър Сървис БГ ЕООД и не отразяват непременно вижданията на Фондация  „Америка за България“ или нейните партньори.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?