3906

Знаете как да върнете нечия усмивка и обичате да шофирате: Не се колебайте, Нидерландия ви очаква

Нова възможност за доставчици в страната на лалетата е една от най-предпочитаните, вижте защо

В търсенето на нещо различно, предоставящо възможност за отлично заплащане, сигурност, едновременно развитие и обогатяващи социални контакти, със сигурност ще се сблъскате със “шекспирова“ дилема – да опитам или да избера познатото, но вече неудовлетворяващо.

Мнозина не биха дръзнали, но онези, които преодолеят страха от неизвестното със сигурност вече са спечелили, още преди да са стъпили в Нидерландия.

Опознай Ниската земя и хората й, за да печелиш

Щом вече сте взели решението да работите в Нидерландия със сигурност ще имате и нужда от надежден партньор в начинанието си - OTTO Work Force предлага точно онова, което търсите, но и още повече с новите си предложения.

Сега е моментът да откриете ново предизвикателство с възможността, която разкриват от компанията.

Печелете приятели и пари

Ако обичате да шофирате в градска среда, но освен това умеете да комуникирате с различен тип хора, имате търпение и най-вече желание да опознавате различна култура чрез общуване с местните, с разбиране и усмивка, със сигурност ще сте любопитни към новата възможност за работа, която предлагат от OTTO Work Force – доставка на продукти от най-голямата верига супермаркети в Нидерландия. 

В дистрибуторските центрове на Блезвайк, Ротердам, Розендал, Амстердам, Барендрехт и Утрехт се събират и обработват хранителните стоки, които трябва да бъдат доставени на клиентите на Albert Heijn. Ако виждате предизвикателство и искате да откривате Нидерландия, разширявайки и собствените си граници, не пропускайте да кандидатствате за тази позиция.

Какво трябва да знаете?

Като шофьор за Albert Heijn Online ще доставяте хранителните стоки до домовете на клиентите. Ангажираността ви е от понеделник до неделя в сутрешната смяна от 05:00 часа или вечерната смяна до 22:30 часа. Ще намерите точните си часове в планирането в приложението myOTTO. Навигационната система на вашия модерен минибус за доставка ще ви отведе от 20 до 25 клиенти на ден.

Albert Heijn – безкомпромисно качество и практичност

Albert Heijn е най-голямата верига супермаркети в Нидерландия с около 1000 магазина в цялата страна. OTTO Work Force осигурява персонал за 6 дистирубуторски центъра на Albert Heijn, където служителите отговарят за доставката на стоки до магазините и за 9 онлайн дистрибуторски центъра, от които поръчаните продукти се доставят директно на клиентите.

Компанията Albert Heijn е основана през 1887 г. Оттогава бизнесът под тази марка се разраства до една от най-големите компании в Нидерландия, като има клонове и в Белгия.

Ако вече сте били в страната на лалетата, със сигурност сте посещавали един от хилядите магазини от веригата.

Какво трябва да направите?

Ако тази различна възможност ви се струва подходяща, свържете се с консултантите на OTTO Work Force в София и Бургас.

За да кандидатствате е необходимо да имате шофьорска книжка категория Б, но да нямате нарушения, които биха дискредитирали уменията и отговорността ви на пътя. На първия етап от кандидатстването ще преминете през видеоинтервю, и ако бъдете одобрени, ви очаква втора видеосреща и с нидерландските ви работодатели.

Освен добрите ви шофьорски умения, изключително важно е доброто владеене на английски език. Работата ви изисква директна комуникация, а това налага и още някои социални умения – вежливост, непринуденост и разбира се, да бъдете усмихнати и отзивчиви.

Ангажиментът е подходящ и за хора, които са се занимавали с доставка на продукти и храна и в България. Но и дори и да нямате опит в тази сфера, но пък обичате да шофирате и да комуникирате с хора, тази работа ще ви даде възможност да се развиете.

След пристигането си в Нидерландия ще получите ясни инструкции за работата и ангажиментите ви, които включват и обработването на безконтактни плащания.

Доставките на продукти от Albert Heijn се извършват с минибус. Работният ден е осемчасов, с трудов договор, с всички осигуровки.

Одобрените кандидати отпътуват за Нидерландия всяка неделя.

Заради изключителния интерес, от OTTO Work Force работят на пълни обороти, особено сега, в най-активния сезон. Наемат се и нови служители, които да помагат, така че всички кандидати да се чувстват спокойни и да получат най-доброто отношение и внимание.

Всички ангажирани имат нидерландски трудов договор за 6 месеца, който може да бъде продължен, здравна застраховка, както и български координатор на място за информация при нужда. Работещите разполагат и с приложение за смартфон, на което могат да виждат работния си график, както и „кутия“ за въпроси, ако някой изпадне в затруднение.

Заплащането се извършва всяка седмица. Компанията осигурява обзаведени квартири, в които работещите могат да живеят по двама в стая. Разходите за настаняване се поемат от служителя, припомнят от компанията.

Няма риск за работещите и всички могат да разчитат на 24-часова подкрепа от страна на OTTO Work Force на място.

Офис София: бул. Александър Стамболийски 84, ет.9, офис 47, 0886699969, 0888878966

Офис Бургас: пл. Царица Йоана 11-13, бизнес център ‘‘Бриз‘‘ – партер 0883699967, 0883699968

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?